Wednesday, September 10, 2008

... kad raya ...

Bila dah habis posa, nak raya plak..sebelum tu nak kena hantar kad raya...

I tak kisah bab nak antar2 kad raya... if kad-kad tu i nye yang nak dihantar, i suka lah kan... if i dapat kad raya lagggiiikkkk i suka...tapi yang i tak suka...



ha ambik ko... big boss nye kad raya... 2 ribu kad tau nak kena antar... mak aiiii... penat woooo... mulalah mini pejabat pos kat opis ni.... so for the next few days i bz ler nak siapkan 2 ribu kad ni! uwaaaaa.... sapa2 nak mai tolong tak? *wink wink*

ha bila penat or nak termuntah buat buat keje 'pos opis' nie, i stop jap baca nie.... layannnnnnn

18 comments:

moralle said...

tu yg tak best nyer kan kenek antar kad raya for opis, lucky my boss dah stop it 2 yrs ago, now antar Hari Raya Hampers jer, lagi sonang :)

rasp said...

moralle,
: ada tak nama i dlm list raya hampers tu :D
last 2 years kena antar 5k kad raya tau, now dah kurang..syukur..

lily lotus said...

2 ribu?? aiyokk..robotlah camni
..anyway gudluck!

Shopaholic Mama said...

omg, I lari dulu! 2k no joke ok! Last time, I kena hantar 50 aje I nag at boss tak habis2! So to cut cost (kad & stamp), we stopped it few years ago! Selamat jiwa raga I!

eLLy said...

mak aiii mcm artis pulak :)

reena said...

amboiii..sempat curik tulang baca mag yek...repot sama boss...ekeke

syhh!! sis sayang kite sama2 rahsia k.. phm2 aje la opis kite tuh.. opss.. ;)

eedany said...

2K kad raya nak hantar? jangan pitam yer sis...

ladyell said...

wah..dh bz mengagih2 kn kad raya...jgn terkejung udah le...

tambah pahala dibln posa ...

Cik Puan Mimi said...

mak ai... 2 ribu?? mau tercabut tangan dan jari jemari..

buat 100 pieces pun dah pening2 lalat.. nikan 2 ribu.. memang tensen RASP

Ninie said...

mak aiii byknya nak kena antar...lpas baca entry ni baru teringat nak bli kad raya hihih

PerantauSepi1306 said...

aiyoookkkkk 2 libu kaaa.. manyak penat oooo.... selamat membzkan diri ngan kad raya ittewww...

Mieza said...

byknya...mau lth tangan menaip nih...byk tul client bos ek...takpe2 nanti bos bg 5 bln bonus ya...:p

rasp said...

lily lotus,
: tq sis!

SHM,
: lucky u! how i wish i could nag to my boss bout tis too! *ahaks*

elly,
: tu la pasai kan..isk isk isk

reena,
: mmg slalu2 curi tulang pon *ahaks*
a'ah kan sis..opis ni ehem ehem ooppss :D

eedany,
: 2k kira ok lagi, pernah 5k tau..

ell,
: tambah pahla ke if merungut je *ihiks*

mimi,
: nak termuntah tgk kad2 tu tau...

ninie,
: ha cepat gi beli, nak address tak? ngehehehe

perantau,
: uwwaaaaa mencik mencik mencik, berpinau mata..

mieza,
: u jadi boss i nak tak..nak merasalah 5 bulan bonus ;D

TauruzMama said...

ehhh..apsal gambo tauruz ada lam Mag. tu...;)
terperasan sat..
Rasp..meh tauruz tolon..meh pos kt cini..hehe

Ted said...

haha...kita serupaaaaa....dah start operasi dah anto kad raya..menci! tak sempat nak layan blog tau...oops! :D

rasp said...

tauruz,
: sbb tu i baca coz ada ur pics!

i post kat u 1,999 leh, u tolon i buatkan *ihiks*

ted,
: 'sambil menyelam minum air'..oppps posa..cancel..'sambil menaip address buka blog' :D

pearlEJ said...

erkkkk... 2 ribu keping kad raya nk kena buat sensorang?? wohooo... pengsannnnn..

rasp said...

ej,
: bukan pengsan je yang..koma terus :D