Saturday, September 20, 2008

... jelly ...

Lepas baca elly nye blog..mmglah terpanggil nak makan nie.. so last nite untuk sahur i minta SH tolong belikan, .. sib baik McD ni dekat gaklah dgn umah kan *ihiks* tq laling! Dia kuar awal dalam kul 10.30 malam.. so semalam masa i tengah chatting ngan cik ell i ngap nie...thanx cik ell temankan i eat...

So semalam sahur i makan ni je lah.. tapi of coz kul 4.30 am kena bangun gak prepare for family nak mamam kan *ihiks*..tapi i tak makan, minum je..tak leh la pagi-pagi buta camtu nak ngap...

Selesai mamam & chatting, i buatkan jelly nata d coco magga untuk berbuka today..my kezen cik windot coming to berbuka with me..yippee..

She is much younger than me but we are very close.. dia pregnant and will be delivering bulan Disember ni. Today i nak teman dia sopping mopping barang baby, then we will berbuka together2... Rite now waiting for her to come to my house ... yippee sopping..my paberet... tapi i tak leh merembat banyak-banyak..skit-skit leh kot hahahahahha

13 comments:

IdaShah said...

terasa nk mkn McD gak
sana sini org bercerita pasal McD
tgh menelan air liur nih hihihi...

selamat bershopping yang!

rasp said...

idashah,
: hihihihi... sib baik i tak jadi load gambar burger tu tau.. kalo tak lagi lah terliur iye yang!

tq... mmg syiok kalo bab2 sopping nie!

TauruzMama said...

Rasp..ini satu godaan!

rasp said...

tauruz,
: uiks tergoda ke? ngehehehe

Mulan said...

jelly.. alamak.. dah tambah lak things to eat esok.. hu.. hu..
salam kak rasp..

rasp said...

mulan,
: *ihiks* leh masuk list ek..salam mulan..

ladyell said...

sis,tk kabar pn tgh bersahur McD...

reena said...

sedapnye...mkn jelly tuh...org baru abis pantang mengidam jgk nih...nak gak sis... *ihik*

Mieza said...

sedapnya jelly nata de coco mangga tu...nak MEKDI skt...:D

rasp said...

ell,
: tak ckp ek..oppss...ya ampooonnn..

reena,
: wuhuuu dah habis pantang! jom ke mcD *ihiks*

mieza,
: kalo mieza buat mesti lagi sodapkan...

eLLy said...

ngeh ngeh ngeh.. terjebak jugak yee

pearlEJ said...

waaaaaaaaaa nih yg buat nak cari nata de coco gak nihh.... mcD tak teruja sgt, tapi jeli tu... haaaaaaaa....

rasp said...

elly,
: tu la pasallllll....:D

ej,
: sejuk2 letak dlm fridge..lepas tu makan..sodap ooooo :D