Tuesday, September 16, 2008

... gumbira ...

Ku gumbira hari ini sbb ...

1) ku ber-gedix... eh tak lah i trima something from someone... wuhuuu hepi... tapi nanti i buat n3 pasal nie coz salah sorang empunya hadiah tu tak de.. nak opening together2 than i leh share with uols k... kepada tuan yg memberi... hati i berbunga-bunga tau... tak sabor nie!! makacih banyak, sengih non-stop ni... i loooooovvveeee it sooooo much.. matching plak dgn baju i today.... tunggu iye i buat n3 pasal ni... yippeeeeee!

2) stem ku telah dibeli untuk projek kad ku yang tergendala itu...

3) kad-kad big boss i yg 2k tu selesai ku kerjakan, tinggal skit je lagi, yg tu untuk membalas kad-kad yang di terima later-later....


Syukur alhamdullilah today is a good day!!

10 comments:

elle said...

rasp; sorry..u baitau sat email & u kat chat i...lupe nak tanya..tq

Cik Puan Mimi said...

wah apakah yang saprise tu .. tak sabar nak tengok..

banyaknyer kad raya.. cepat2 pos tau, pos malaysia dah announce last penghantaran kad raya 25 sept ni jer.. kalau lambat pos, lambat la sampai gamaknya

mama ranggie said...

ape lah tu kan?cepat2lah bukak,nak tau gak nih...

ladyell said...

sis,suka dpt adiah...cpt wat entry tk sabo nk tengok..hehe tk malu ekk.

ell dh email add.tau..bile nk antar kad nih..tk sabo nk brmegah dgn kad u sis...hehe

pearlEJ said...

wahhhh happy banget nampak... hihihihii... mesti dapat sesuatu yg best tu... hehehehehe...

2k dah settle?? tu dlm kotak2 tu yg 2k tu ker?? huyooooo...

moralle said...

yeahhhh yeahhhh dapat hadiah, hmmm riang gumbira betul my sis today, happy for u :)

Shopaholic Mama said...

rezeki you Sis! you gembira, we all pun gembira jua....

PerantauSepi1306 said...

umangaiii.. byknye kad raya... (wink** wink***) sapa laaa penerima lagi sorang tu yek.. ekekekkekeke... xcited plak neh ;p

rasp said...

elle,
: check out ur chat box..:D

mimi,
: sabor, saboorr...

thx for info..dah pos pun, yg tinggal the extras incase kalo big bos nak reply yg antar kat dia later on..

mama,
: a'ah kan .. apalah agaknya iye..

ell,
: suka bila ada org ingatkan kita..terharu beb..

thx for the email.. dah dpt dan dah pos.. sabor menanti posto iye..

ej,
: mmg hepi, suka, gumbira :D

yg kotak tu extra, yg 2k dah post..

moralle,
: yeah yeah mmg hepi *ihiks*

SHM,
: sharing feeling is caring...

perantau,
: sis, kad2 yg 2k tu dah wasalam..tu jez extras..

agak2 tu sapa ek *wink wink*

eedany said...

alhamdulillah siap juga kad raya yang banyak tu kan? siap lekat setem lagi...

mesti berbunga-bunga dapat pressie...lalala

:)