Saturday, September 6, 2008

... guess ...

Bestnya today... hujan & sejuk je kan, tambah-tambah bulan posa ni tak de lah rasa letih sangat. Tapi bila camni plak, mulalah nak tarik slimut lah, nak zzzzzzz aje lah, otak pun sloooww je. So apa kata kita main guess guess... ini senang nye pejam mata pun leh jawab....

clue : of coz makanan kan, juicy

Dateline: bila dapat jawapan 1st yg betul or by isnin kul 2 petang ~ mana2 dulu k..
pemenang : 1st person yg teka betul...
hadiah : ala2 kadar je....

Gud luck

13 comments:

Shopaholic Mama said...

answer for fun ajelah- looks like watermelon or that fruit-i-forgot-the-name yg sometimes yellow inside & surface outside is smooth, called honeydew ke ape!

But look like badan org basah tgh mandi pun ade!!

Tak menang pun takpe, kan I said for fun:):)

Ninie said...

i teka tembikai sis...hihih

PerantauSepi1306 said...

hukaloh... tembikai la kots.. ish, ish macam lidah orang pun ado... tak pun botik...

rasp said...

SHM,
: yes saja suka-suka kan...try again

ninie,
: jom tembak skali lagi

perantau,
: cuba try test lagi...

ladyell said...

a'ah la..skali tengok cam tembikai,2x tengok cam lidah org pn ade...tah la ape ek?
ell teke ice cream kot....

ratna said...

alamakk..apa ekk..mcm buah jer.. kurma madu ker?

moralle said...

aduh apa benda ni, pandai pulak u snap this kind of photo, hmm surrender ah, bulan puasa siang2 camni tak leh berfikir, may b kot besok before dateline i try lagi :)

eedany said...

bukan tembikai ek? apa ya...?

hehehe....

Mieza said...

mieza teka limau gedang atau limau bali...hehe

iNi DunIakU said...

tembikai.. tp klu betul pon dh ade owg laen jwb 1st.. uwaaaa..

arianna adrizal said...

aiskrimm ke.. oooo.. teruja tgk tu.

pearlEJ said...

waaaaaaaaaaaaa..... nape leh terlepas soklan nihhhhhh!!! hishhhh... yang, buat lagi kuiz... ehehehe.. :D

rasp said...

kengkawan...
: ya ampooonnn.. jawapannya di atas iye!