Thursday, September 25, 2008

... ekad & kad raya lagi...

Suka i tau, dpt lagi kad raya & e-kads.... e-kad ni dah dapat lama, baru nak publish kan isk isk isk...tapi i loikeee...

Ni special delivery, dapat semalam... dari this haute mama, siap ada gift bookmark bunny comel tu.. thanx sis, suka bangat tau...





ni plak e-kads yang diterima
frommy sis yang ayu ...


ni plak from this hot mama ...

ni my mamarazzi world...

hot from my hot chef's oven ...

my beauty queen sis ...


my loving sis ...


my vogue sis ...


my caring sis ...

my faraway sis & siap bagi $ raya euro tu...


my sweet sis


Kepada semua yang memberi thanks iye, kepada yg i termiss amik e-kad, ya ampun...

Sama-sama lah kita iye bermaaf-maafan.. tapi sebenornya uols semua tak de buat salah langsung dengan i tau... love u guys soo much.. you've made my blogging world beautiful and wonderful, tq tq tq... smoooocchhh from me...

Ingat tau, sesapa yang nak balik kampung tu... drive safely.. berhenti & rest kalo ngantuk.. bior lambat asal selamat.... take care.. and have a good time!

16 comments:

moralle said...

sis, hv a splendid raya ya...besh nyer kan kalau ade kampung...hmmmm kampung mana agaknyer moralle nak balik yer :)

rasp said...

moralle,
: apa kata u ikut i balik kampung i..hehehehehe..nak tak? thx, u too have a splendid raya celebration...

Ted said...

sis... ur kad raya i dah dpt smlm :)
tq so much!!! mmmmmuahhh!!

reena said...

yeaa... selamat tiba...kalah fedex gitu kan sis... *ahaks*

tenkiu sbb suka dkt bunny tuh, kiut mcm tuan baru dia...hehe

rasp said...

ted,
: u r moooostt welcome..lega i tau dah sampai... *hugs*

reena,
: uish, mmg kalah fedex u ngehehehe

eeee mmg suka bangat tau, tq tq tq...

mama ranggie said...

kak,nanti kalo sesat PD,singgah lah ye!

arianna adrizal said...

wah!
kad i tu pun da masuk jugak.
sungguh efisien tau! hehe.

rasp said...

mama,
: insyaAllah..if ke situ i singgah...u ada kat umah ke? nanti gi takde orang plak...

ariana,
: *ihiks* laju je amik kad *blush*

Shopaholic Mama said...

Wow Sis, byk you dapat.

Anyway, enjoy yr Hari Raya & how is your 'Retro' project going on...

pearlEJ said...

boleh print tu e-card semua2 tu... jadi gak mcm kad raya betul2 kann... kalau sms mmg tak depek nak nolon... pas delete abis sume... ehehhee..

rasp said...

SHM,
: 'Retro' project smoothly ... i je tak de baju retro *uhuks*

PerantauSepi1306 said...

wahhhh meriahnye kan kad raya ittew... hehehe selamat beraya sakan ye sis rasp!

berhati-hati di jalan raya ok... dun forget rehat & rawat if sleepy ;D

Ninie said...

hihihi..i vogue ke sis,malu i hihih...byk betul e-card dpt ahun ni yer...nanti blh la buat open hse hihihi

rasp said...

ej,
: a'ah yang, tapi decorate kat 'umah' ni ok gak *wink wink*

perantau,
: tak raya sakan lah sis..ala-ala kadar je..

u too sis if travel don't drink & drive..takut tertumpah *ihiks*

ninie,
: vogue pe u... 'umah' i ni sentiasa open tau..

TauruzMama said...

manyaknyer collection kad rayer Rasp..
smooochhhh tooooo....

rasp said...

tauruz,
: makacih iye bagi kad..suka bangat... sis raya mana? pluk cium kat jr...