Tuesday, September 16, 2008

... awards ...

Wuhuuuuuuu! I dapat award lagi... kalah pemenang oscar tau.. hahahhaha.. pemberi awards nie is my sis yg jauh nun di sana...thx iye sis... suka suka suka..

ni 'sweet award'... setahu i, i ni sweet sour camna tu *ihiks*


rules award ni suruh bagi kat 4 org je tau... tapi disebabkan i 'giler' so i tak yah ikut rules kan... ni i nak award to all MY FWENZZ kat sebelah tu.. nak award both award kat atas tu tau.. award Sweet and award Best Giler .. jgn segan-segan, mai amik...if dah pernah amik, amik je lagi... FOC tu babe! :D

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

wah..tahniah dpt byk award...ade bg eila jugak??tq..hehe

rasp said...

eila,
: tq & welcome laling...

ladyell said...

sis banyak ek award..kiri knn nk pegang bebaik jatuh...

ell leh amik gak ke..?

pearlEJ said...

yer... mmg kalah pemenang oscar okeh... berderet-deret award dapat dlm masa tak sampai setahun kann yang.. ehehehehe... :D

rasp said...

ell,
: meh tolong pegangkan :D sila amik tau..

ej,
: jeles tau org2 yg menang oscars tu hahahahha... i nak kena buat rak baru nak susun awards2 tu :D

eedany said...

cute betul award ni.

tapi malu2 meow pula nak naik stage ni.

:)