Saturday, September 13, 2008

... alamat ...

Gud morning kengkawang...Pagi yang indah...

Ya ampon iye, kat opis skarang nie agak ke-bz-an, nak perabih hal ehwal kad2 raya big boss.. so far dlm 1ribu lebih dah selamat... tinggal lagi beberapa ratus lagi uhukkkksss! tapi sempat menjelajah kat blog uols tau...i update pun ala-ala kadar je!

Today, i no plan lagi...SH ada hal from 2pm - 10pm, my son, kat asrama tak balik tis wiken, my two doters pun ada apointment masing2 so today nampaknya i berbuka sensorang dgn Sapphire lah.. so rileks lah skit kan..tak yah masak beriya-iya kan...

Sebenornya ni nak minta alamat fwen2 semua (semua yg kat list sebelah --> ).. a few i dah ada tapi if u rasa u lum bagi kat i, please, please, please beribu kali please email kat i.. ni email i espritrasp@yahoo.com or espritrasp@gmail.com.

12 comments:

Shopaholic Mama said...

wow that was fast dah settle 1k + cards! yg balance tu, minta tolong Sapphire seal kan since tonight you are spending some quality time with her, so sambil sambil lah!

ratna said...

ok..kak..kita dah email

pearlEJ said...

mine nak jugak ker??? muahahahahahahaha.... :D

rasp said...

SHM,
: if jadi cam genie lagi best..bling habis :D Sapphire sepahkan leh le :D

ratna,
: thx laling, dah dpt email tu...

ej,
: i tak nak u nye..tak nak fwen2 lah hahahahahah :D

moralle said...

memang very coolllll day kan sis, for me hottter day kejap :) now dah cool pun.........mine will be in A3 size ker, eeeeee muka tak malu betul kan, hehehe......

reena said...

yea..yea.. dapat kad raye.. beshnye.. sis, kite pon nak alamat sis gak k...

ladyell said...

sis, ell dh email address tu ye...tq ek...

PerantauSepi1306 said...

dasattt lah sis rasp neh... lajunye settlekan the 2k cards tuh... sanggup on sat pi opis..... oowwhhhhh kagum ai.. ;D apa2 enjoy tomorrow eh... btw, lama dah sis tak tepek gambo sapphire..yek.. ;D

IdaShah said...

nak gak kad raya dr Rasp. jom tukar2 kat raya

Mommy Lily said...

okey dukie..nanti mami e-mail ...syoknyee

eedany said...

untuk ai ada juga ke? hihihi...

:)

Ninie said...

sis.. i dah dpt kad raya from u..nak alamat u jgak ye..tq so much..