Wednesday, August 27, 2008

... vote ...

Comey tak si Nisa nie... comelkan.. jom lah kita mengundi dia...


Jenjalan kat blog mamanya... ghupanya nisa ni masuk pertandingan so mama dia minta jasa baik uols vote dia... i dah vote, uols? Dia kat page 7.. click kat undian tu banyak-banyak kali tau... the more the merrier... tapi dia tak straight away update your votes.. ambil masa 20 minit baru dia hapdet k...

Takde hadiah apa-apa tau, tolong menolong sesama bloggers apa salahnya kan plus nisa ni super duper cute walaupun comots *ihiks*....TQs uols...

Smoooooccchh.....

6 comments:

viruspadu said...

terima kasih sudi buat entry khas special untuk nisa

sukeeeeeeeeeeee sgt ni tau

vote manyak2 yo!

hik

tq tq tq

TauruzMama said...

alaaaa..xleh bukak plakk page mamanyaa...lecehhhlaa..baru nak vote..rasp..tolong vote bebanyak k..

PerantauSepi1306 said...

cumel kan dia sengih tu.. hehehe, tp pesal dpt error report bila bukak...

Shopaholic Mama said...

ok, I pun sudi sudikan diri vote for Nisa, senang click click aje kan?

moralle said...

okie no problem, kite semua vote for Nisaaaaaaaaa cute mute tu, click clock click.........

rasp said...

vp,
: no hal small matter je..mmg slalu tu tekan itu butang! hidup nisa! go nisa go!

tauruz,
: no prob..i vote on behalf k..

perantau,
: error ek, apsal ek...errrmmm

SHM,
: click je sis..

moralle,
: thx sis!