Thursday, August 14, 2008

... thousand apologies ...

Today, i ada something urgent yang nak kena settle so tak dapat le i nak mengerjakan blog i and tak dapat nak blog hop! Thousand apologies.....

Masuk-masuk opis je pagi tadi, big boss roger-roger minta settlekan a few urgent matters... so gedebak gedebuk ting tong ting tong, tengok-tengok jam dah kul 3 pm.. today posa so lunch pun tak kisahlah kan :D continue settlekan a few more matters tup tup dah kul pun 5... disebabkan posa & keletihan & settled everything, i inform big boss i nak chow awal.. lepas dapat green lite kul 5.10 i zzaaassss balik umah...

Otw back, tapau je food, coz today rasa exhausted sesangat, malas nak cook2... So now, family semua dah selamat belayar zzzzzz i pun sempat lah nak menjengah blog kengkawan semua...

Ya ampon ya kengkawan...i diam seribu bahasa...& thanks for you concern.... you guys have a good nite sleep k.... ni nak gi jalan-jalan kat blog uols...

Smmooocccchhhhhh & nite2

9 comments:

Lily Satrina ® said...

Sis Rasp, thank you for the wishes. yeah, i am the lady in waiting. hari ni i ngat my water dah break..panic betul. sbb semalam, i gv a prank (false contraction, konon2 dah nak bersalin lah)to my husband, so hari ni dia buat muka selamba je..hahhaa..
i think you need a BREAK!
Take a break..feel it..u'll feel better. give people a chance to miss you...hihihihi.gd day ahead sis x

PerantauSepi1306 said...

glad to hear u dah sihat cume the very the busy kan.. dun worry today is already friday, eh... and as usual.. a happy day indeed... ;D

Mieza said...

busy ek...siannya...takpe take time...tq bg mieza award tu...ni mieza nak add BBH award pulak ya...:D

muahhhhhh3x...

moralle said...

Missing in action mesti lah we all risau, tapi dah agak jugak u mesti bz kan......

rasp said...

tya,
: ur water break ke tak?

how a long to take a loooonngg break! tapi what to do, job responsibilities nie, susah skit lah..

bukannya people miss me darling.. i miss them :D u too have a beautiful day !!! xxooxx

perantau,
: sis i ok..tapi tu lah yesterday, bz body ooopss bzzz bangat! yup mmg happy day today!!

mieza,
: tu laa yang.. takpe today dah jumaat! yippeee..

u deserve to get the awards mieza!! smooocchhh

rasp said...

moralle,
: thx for your concern sis! tu lah yesterday bz bee sgt..tak jengah blog langsung..malam qada leee..

Shopaholic Mama said...

me, million apologies ye I lambat sampai coz now I pun busy-body packing the office stuff. Tak habis-habis, ade aje benda yg I jumpa!

Shopaholic Mama said...

me, million apologies ye I lambat sampai coz now I pun busy-body packing the office stuff. Tak habis-habis, ade aje benda yg I jumpa!

rasp said...

SHM,
: takpe dearie! take ur time! you've got ur hands full! take care tau!