Friday, August 22, 2008

... sempurna ...

Sempurna
~Gita Gutawa~

Kau begitu sempurna
Dimataku kau begitu indah
kau membuat diriku
akan slalu memujamu

Disetiap langkahku
Kukan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

*Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku,
kau begitu
Sempurna… Sempurna…

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

Back to *

Uiks! Apsal lirik lagu ni ada kat sini..... lagu ni di dedicate oleh someone special to me... I love him will all my heart!!! Dia kata dia loooove bangat this song so dia nak dedicate it to me.. He is non other ... my 1st precious.. my darling son ~ *sambil geleng kepala* sejak bila lah anak teruna i ni jiwang karatz :D ~ ... hahahahha wat suspen je ek.... tapikan, bila dia dedicate lagu nie tetiba all my precious pun nak dedicate the same song to me...


Tq sweethearts! thanx for ur lovely thoughts! berbunga-bunga hati ibu tau...smoooch...

12 comments:

eedany said...

eedany pun suka bangat dgn lagu ni...

best....

rasp said...

eedany,
: i pun suka tapi bila di dedicate dek anak2 lagi lah soookaaa!! :D

TauruzMama said...

touch nyerrr lirik lagu neh..bertuah la son ingt kt ibu dia camni..

rasp said...

tauruz,
: a'ah terasa bertuah bangat!!

pearlEJ said...

hehehehe.... dah pandai anak teruna tu haa... alaaa berjiwang sikit2 ok per kann... hehehe...

rasp said...

ej,
: tu aaa.. i siap tanya dia ... g/f dedicate lagu apa plak? hahahahahaha..

moralle said...

that is nice of him, sayang anak pada ibunyer kan, sampai di dedicatekan lagu untuk ibu tersayang :) lovely.....

Shopaholic Mama said...

kalau dah jiwang ni, jaga2 sikit. maybe he tgh process 'fall in love' tak? hoho, dah nak bermenantu ke?

iNi DunIakU said...

hmm,, besh lagu ini...

ble la nk jmpa org yg sempurna itu..

congrats sis dh jmpa

rasp said...

moralle,
: my son mmg very loving boy!

SHM,
: *ihiks* it crosses my mind too :)
menantu oooo tidak lewat lagi :D

dilla,
: no one is perfect my dear! but my son is almost perfect *ihiks*

PerantauSepi1306 said...

hmmmm beshnye dapat dedication lagu gittew... sangat bertuah tau anak u pandai je amiks hati ibunya ;D

rasp said...

perantau,
: syukur alhamdullilah kan...