Friday, August 1, 2008

... rezki ...

Yeah! Dah Jumaat! Syukur Alhamdullilah.... begitu ceria hidupku hari ni sebab the weekend is here *ihiks* coti....

I rasa cam murah rezki i hari nie... pukul 8.30 opismate i sorang nie datang ke bilik i bagi kat i & ima nie... Thanx Kak Jan..

lontong

Lima minit lepas dia kuar bilik..kakak tea lady datang plak bagi kat i kuih nie..Katanya my fren Etot bagi...i pun calling2 her "Etot, makacih iye...moga u dimurahkan rezki slalu..lenkali blanja lagi hehehehehe"

kuih kasui

Letak je phone, Miss 1 masuk bilik i bagi ni plak utk i & ima...Ya Allah! Murahnye rezki i hari nie..syukur alhamdulillah...."Miss 1, tenkiu...smooooccchhh!"

kfc - hot & spicy, kitchen fresh chicken

Ni mcm tak yah lunch dah nie!

18 comments:

moralle said...

Alhamdulillah murah rezki di hari Jumaat ni kan....

Take care and enjoy yr wkend with yr beautiful family dearie, muachhhsssss..........

Honeylemon said...

wah.. rezeki ari jumaat...
bestnyer... :)

rasp said...

moralle,
: syukur alhamdulillah kan...

u too take care & hv a great weekend...smooochhh!

honeylemon,
: tu lah kan..rezeki betul :D

arianna adrizal said...

mcm cedap je.. lapa. tp sakit tekak. takde selera. huhu~ *tumpang ngadu kat sini*

nasazfrog... said...

kebetulan la rasp... pagi tadi memang nak carik lontong & kuih kaswi tuh tapi tak jumpa,, tak der plak org jual,,, sedapnyer... kfc lagik tuh... uhhh konyang sampai potang la jawab eh...

rasp said...

arianna,
: alah yang cian dia!! makan ubat tekak & minum air masak byk2 tau!!! Hugs from me!!!!

nasaz,
: ya amppponnn... meh sini kita share2 mamam....

Mommy Lily said...

wah murah rezeki hari jumaat...bagus kan bersedekah hr jumaat ni

sedap2 lak tu

arianna adrizal said...

menjangkit nnti..hehe!

since u seketeri kan, i nk tanye la pendapat u, on how to deal with demanding bosses. what should i say?

*ekceli tu soklan bocor. i ada interview wif dis GM next week. hehe*

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wah...murah rezeki

Zuhaini said...

alhamdulillah.. rezeki ari jumaat! :)

pearlEJ said...

wahhhhhhh.... kalau mcm tu punya org dok hantar hari2kannn, jimat duit nak beli lunch... ehehe.... murah rezeki nooo...

ratna said...

wah..alhamdulillah..mmg murah rezeki & juga jimat belanja..

eLLy said...

wahhh lontongggg ai likeee !!

eedany said...

alhamdulillah rezeki hari jumaat...

agaknya rasp langkah kaki kanan kot? hihihi...honeylemon kata kalau langkah kaki kanan selalu kena belanja...

:)

IdaShah said...

syukur murah rezeki
aku ari jumaat tu pun mkn free
ofismate naik pangkat so ada mkn2 lah

rasp said...

mami,
: tu la rezki i di pagi jumaat tu...

arianna,
: if u goggle dlm internet "how to deal with difficult bosses" byk tips dia...gud luck dearie..

cb,
: syukur alhamdullilah...

zuhaini,
: salam kenal..syukurkan rezki

ej,
: a'ah kan yang

ratna,
: tu la yang, jimat & mmg murah rezki i hari ni

elly,
: i pun loooike lontong..yummy

eedany,
: agaknya lah tu..hari2 kena start langkah dengan kaki kanan leh *ihiks*

rasp said...

idashah,
: alhamdullilah rezki kita kan ida!

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah.. murah rezki rasp ari jumaat hari tu yea, coz u're also a very generous person indeed :D