Wednesday, August 20, 2008

... Rat Race ...

Masa balik semalam..i nampak ramai orang berlari-larian...ooooo ada Rat Race...


yg pakai tie & ada no kat baju tu, participant lah tu..gambar tak clear maap, sambil drive & snap

I tak kose masuk Rat Race ni tau.. if tak silap i lah, they all berlari dalam 4 - 5 km..and kena berpakaian opis..mak aiiiiii.... tapi ada plak yang pakai custome-custome bagai tau ....

eeee kalo pakai ala-ala exercise gear ok lah kan..ni baju opis..rasa cam rimas laaa... tapi wa salute uols lah sanggup berlari berpakaian gitu...

'Maju Sukan Untuk Negara' heheheheheh iye ke ni?

11 comments:

moralle said...

cat race???? macam-macam ek, hmmm tak penah dengar lagi......

moralle said...

eh sowie, rat race, sowie ah fikiran berkecamuk ni, hehehe...

rasp said...

moralle,
: sis! i tau u bz...cian u, baca & type pun dah haywire! take it easy sis! :D

kat sini, dah jadi yearly event probly in the 8th or 9th year dah ni pun...

ratna said...

kak...saya ni kalau pakai baju opis sampai ke malam mmg dah amat merimaskan. rasa mcm nak cepat jer tukar baju.. ini kan pulak nak masuk rat race ni..

rasp said...

ratna,
: betul sis..timing baju opis hanyalah sampai kul 6ptg lepas tu mulalah rimas nak buka kan, tukar uniform santai plak :D

Shopaholic Mama said...
This comment has been removed by the author.
Shopaholic Mama said...

hmm sounds fun, tapi kalau I lah, sambil race tu, I melencong kejap, singgah mana2 mall yg TER-jumpa along the way. Org pun tak tau I tgh racing pasal pakai baju keje!

pearlEJ said...

abis tu pompuan yg pakai skirt2 pendek pun ada gak ker yang?? wohoooo... dgn kasut tinggi bagai ker??

TauruzMama said...

Rat Race??blom pnah tgk la Rasp..

rasp said...

SHM,
: hahahhaha u pusing blakang tengok-tengok i ada sama kat situ hahahahah

ej,
: pakai skit pun ada..apa u nak semua fesyen ada..tapi kasut tukar semua pakai sport shoes..

tauruz,
: eh! iye ke yang..i tau pasal this Rat Race dah lama..company lama i pun pernah participate ..about 8-9 years ago..

PerantauSepi1306 said...

kalo saya le pakei baju opis masuk larian tuh..konpem jawat beratu setimbun kat muka ni haa... paslnye dah kepam dan melekit je badan dan muka kan... erkkkssss tanaklah... lemme race in the kitchen aaaah ;p