Wednesday, August 27, 2008

... nose ...

Lunch tadi ke Sg. Wang, Ima ajak gi coz dia nak beli kasut...wokey lah i temankan aje (leh caya ke ni, teman je)..

Sampai sana w'ouls terus ke Vincci.. dia pun capai 1 kasut..then w'ouls gi lunch ke McD..lepas lunch dia ajak i ke Nose plak.. i pun on je...

Masa kat Nose mula-mula i belek2 je kasut-kasut tu.. buat-buat tak nampak tanda-tanda sale bagai tu... tapi tetiba tangan ni tercapai sepasang kasut dan ternampak rege dia RM10 je... tanpa ku sedar (iye la tu) terus try size, gi ke counter, bayar... ooopppsss ter-rembat lah plak.. sbb RM10 kan.. ada yg lagi lawa..kalo ikutkan hati tu mau capai yg lain tapi disebabkan i pakai blue blouse today, cam matching plak dengan kasut tu, nampak sweet je kasut tu...hahahahaha.. ok kan rege dia RM10 je ~ ayat penyedap hati ~

13 comments:

Mieza said...

cantik apa...murah lg...klu mieza dh capai 2 psg tuh...tamak kah aku????

kasut raya ya yang...:D

IdaShah said...

murah tu..
aku pun suka kasut nose
kuat iman ko rembat 1 jer

PerantauSepi1306 said...

shantekkss la kasut tu rasp.. jeles la ni... sbb i x leh pakei kasut cenggitu ;p

Shopaholic Mama said...

Aik, sedara I ade sale ke?

moralle said...

noice laling simple & sweet :)

Ayu said...

aiyaaaaaaaaa manyak murahhhhhh
p/s : done with the tag :)

TauruzMama said...

cantik,murah & jimat..klu tauruz pon rembat gak..ada kaler pe lagi tu..teringin gak ni..;p

arianna adrizal said...

ha rm10 je ke???
tak pasan lak smlm. haish.. rugi2.

mama ranggie said...

MEMANG CANTIK,SWEET..MAMA PUN SUKA BLUE COLOR..

ratna said...

kalau dah harga RM10, saya pun agaknyer sama ter "ooopsss" terbeli gak ler..

rasp said...

mieza,
: murahkan..ngak boleh 2, sbb sebenarnya ngak boleh langsung!!

tak lah sis, pakai kat opis je..

idashah,
: tu la pasal..padahal ada 2/3 pasang lagi i bekenan tapi kena kuatkan iman...

perantau,
: i pun leh pakai camtu je, stilettos semua ya ampun..ngak bisa!

SHM,
: iye sis..dia lupa invite u ke? :D

moralle,
: simple je kan sis..

ayu,
: mmg manyak murah wooo.. tq

tauruz,
: ada byk jenis yang.. 3" ada cantik2 lagi..tu semua i tak leh pakai.. tapi price dia pun up skitlah..RM15 camtu

arianna,
: a'ah lah yang..rugi ooo ada byk yg lagi cantik tau..

mama,
: cantik ek..tq..

ratna,
: tau tak pe..sbb2 camne i 'ter oppss tu' *ihiks*

pearlEJ said...

cantik arr laling.... kaler apa lagik ada??

rasp said...

ej,
: yg cam i beli, 1 color ni je, tapi yg lain2 i rasa u lagik suka..tu semua stok kaki cantik cam u, kaki gajah cam i tak leh pakai..uwaaa