Tuesday, August 19, 2008

... meratah ...

Hari ni i tak posa...1 hari je lagi nak kena ganti...hari Khamis ni lah insyaAllah..

But masa lunch tadi i tak tau nak mamam apa...nak jalan gi makan kat komplex, malas...so tapau je food kat gerai2 bawah ni...pusing pusing pusing, telek telek telek..still tak tau nak makan apa...last last i amik lauk je & meratah..tak de selera lah plak kan... i amik tempe goreng, ikan keli goreng cili & terung masak sambal.. ntah iye ke tak nama masakan tu... bedal je lah labu... not so yummy lah...asal kenyang dah!

Lalu kat kedai mamak ternampak plak buku nie.. amik je lah..sambil mamam leh belek2 kan... ok la tu...

7 comments:

TauruzMama said...

Rapi tu tauruz suka baca ...!byk info kan..

rasp said...

tauruz,
: a'ah yang byk info & murah je kan..

Shopaholic Mama said...

Kan codeword kita bukan 'amik' but TER-rembat' lah Sis!

moralle said...

Banyak betul yg TER-rembat, tak pe lah sis meratah pun jadi lah, janji alas perut kan :)

pearlEJ said...

wahhhhh meratah ajaa?? boleh tahan ker tu laling?? i kalau ratah2 lauk nih mesti kejap jerkk kenyang... hehehe... pastu mesti nk cari gak sumting utk makan..

Mommy Lily said...

thanks for the award rasp...

mmg bagus majalah rapi tu..tips2 kesihatan dan diet..

haha masa baca berkobar2 la nk jadik sihat..lepas tu hampeh juge

rasp said...

SHM,
: terlupa plak codeword kita kan :D

moralle,
: bab2 merembat mmg leh lupa daratan *ahaks* skali skala meratah sedap gak sis...

ej,
: dah tu cam malas nak makan ratah je lah ej tapi alhamdullilah i leh tahan if ratah tu...

mami,
: tul tu mami...bila baca berkobar..tutup je buku berkubur plak *ahaks*