Friday, August 8, 2008

... membujang ..

Semalam KL hujan lebat tul... bila dah hujan lebat tu..jam lah apa lagi... Sib baik i cabut awal from opis so tak de lah stuck in the jam :D

Subuh tadi gi mengantar my SH ke KL Sentral.. 'bye-bye laling, semoga u slamat pergi, slamat sopping mopping (jgn lupa i tau) & slamat pulang' Kiranya skarang i membujang lah with my precious for the next few days!!!

Pagi tadi masa on the way ke opis, i nampak satu mamat ni bawa beskal mencelah bedah dalam jam tu... Tapi i tak sempat nak jadi cam miss mamarazzi EJ... tak sempat nak snap gambar mamat tu... by the time i dapat my hp.. i dah tak nampak dia dah *uhuks*

Mamat nie dia satu opis dgn my SH... SH pernah crite kat i pasal mamat ni....dia memang tiap-tiap hari naik beskal ke opis tau... tengok badan dia mmg fit lah! Umah dia somewhere kat selayang ke damansara.. i tak sure... tapi mak aiiii jauh tu dia berbeskal sampai ke Jalan Raja Chulan.. memang leh save duit minyak kan....

So kepada sesiapa yang nak ubah gaya hidup..hehehehe... silalah berbeskal iye!!

Till then.. semoga u'ols have a great friday!!! smmmoooccchhh!

8 comments:

Ted said...

wah membujang gitew!
i pun teringin nak gi keje naik beskal... tp i x de beskal..heeee :D

rasp said...

ted,
: :D sesama lah kita berangan iye...

mama ranggie said...

wah..memang berjimat betul mamat tu kan?

rasp said...

mama,
: a'ah kan mmg berjimat tapi dia dari dolu lagi mama..bukan semenjak harga minyak naik...dah byk kali i tengok dia tau...

Shopaholic Mama said...

lelaki bolehlah gi keje naik bicycle but for us women, tak glam lah - sampai office, muka cair!

rasp said...

SHM,
: tapi sis, mamat tu pakai cam racer bicyle tau..he sampai, take shower kat situ and etc... but true, if us ladies, leceh skit, byk barang2annya :D

PerantauSepi1306 said...

hehehehe.. bujang yee.... apa lagi juget2 dangdut sket ngan askar.. hehehehehe...

hmmm selalu verangan nak naik beskal balik tapi... dengan selera makan ckang nih, cam seribu tahun takkan mungkin... ekekekekee

rasp said...

perantau,
: joget dangdut!! kang inul susah nak cari makan kang cian plak!!! :D