Monday, August 18, 2008

... letih ...

Hari Sabtu malam, SH cakap "Esok (ahad) kita keluar rumah awal tau! Nak gi MV..tak lah jam kalo keluar awal".. i no halnya coz my precious mmg bangun pagi... so semalam kul 9.45am, lepas bekpas, w'ouls dah kuar umah... Sampai MV dalam kul 10.30...best pagi2 tak ramai orang, senang dapat parking.

Bersopping mopping skit for raya untuk all my precious... tawaf MV, gedebak gedebuk tup tup tengok jam dah kul 2pm... lama nya... fuhhhh patut perut dah berkeroncong, and dah terasa letih...

Gi ngap kat McD kat MV tu then 'check out' terus balik umah... mandi manda, rest2 jap...layan olympics...then petang gi umah my bro.. sronok gi sana sbb ada baby.. w'ouls suka tengok baby ... minum petang jap kat sana..

Otw balik umah, SH beli dinner, dia kata tak yah masak coz dia tau i dah keletihan.. balik umah serve dinner then lepak depan tv layan olympics ~ badminton half way.. disebabkan dah dapat agak keputusannya.. i pun layan crite CSI je... hahahahahahah... plus the rest semua dah zzzzzz keletihan tu... i ask SH camne dia agak i letih... jawapan sempoi nye "ayang tak amik gambar pun for ur blog today..so i guess samada ayg letih or malas" ....hahahhahaha leh gitu!! tapi betul lah i no take pictures *uhuks*

10 comments:

About Emilylilcloset said...
This comment has been removed by the author.
Ted said...

ish mamarazzi tak amek gambo...cam x caye jek... :p

rasp said...

ted,
: mamarazzi sendiri pun tak caya :D

moralle said...

Sumtimes, macam malas nak snap pics kan, bila dah keluar than balik dah keletihan, janji update :)

rasp said...

moralle,
: betul tu sis..mmg lazy & tired..takpelah update pun kira ok kan...

Shopaholic Mama said...

betul tired ke, strategi aje? no pics still ok, asal ade story!

Mieza said...

mana gambo yang...

mmg klu dh jln2 mesti blk mls nak msk kan...:D

rasp said...

SHM,
: sis my tired lor..tapi skit2 ada strategi malas masak *ahaks*

mieza,
: gambar lupa plak nak snap2..bz memilih baju anak2..
betul yang, if dah jenjalan tu aduuuhhhh lomah kaki tangan nak masak kan...

pearlEJ said...

alaaaaaaaa.... awal2 tu nape tak ambik gambarrrr.... kalau tak leh cuci mata tgk gambor2 kt mv... lama dh tak jejak kaki kat sana tuu... rasa2 tu dah 3 tahun kot... ehehee.. :D

rasp said...

ej,
: mak aiii lamanya tak ke situ ej.. i pun jarang2 ke sana :D