Friday, August 8, 2008

... Imelda Marcos ...

Lunch tadi tak tau nak buat apa... nak mamam cam kenyang, then Ima ajak ke Pavilion... uiks cam dah berantu plak ke situ ek.. isk isk isk

Bila ke sana, pusing nye pusing nye pusing... angan2 nak jamu mata... ternampak ni, terbekenan dan terembat.. not for me iye.. for my precious Emerald ... she mesti suka nie, pink pink plak tu... cik mek i ni leh buka kedai kasut and leh jadik Imelda Marcos *ihiks* murah je RM29.90.. untuk org dewasa pun ada- rege lain ek - tapi i tak amik laaa. Dah rembat teringat plak kasut EJ, but EJ nye lagi kelazzz...

Masa nak balik tu, i beli ni for tea jap gi.. tak mamam lunch tapi confirm tea time perut krok krek krok krek so baik beli je le, lebih leh bawa balik umah for my precious ......

OK lah gak kan tak banyak merembat... ala-ala kadar aje ;D

Have a splendid weekend ye uols..take care!!!!

8 comments:

arianna adrizal said...

alamak!
tgk gambar makanan br tringat i blm lunch.. huhu
btw, cantik kasut tu... :)

moralle said...

Rasp, selamat berhari wkend :)

The sandal u bought tu macam yg I ade kat umah tau laling, tapi lupa mana I bought it, hehehe.... but yrs looks nicer ade bits bits kan :) mesti yr daughter soka...

Muachhhhhhhhsssss........

rasp said...

arianna,
: nak lunch pun leh lupa kan isk isk isk... pekerja contoh nie!

kasut utk anak dara i..ibunya tak beli *uhuks*

moralle,
: tq sis, u pun have a splendid weekend ya :D

oh iye ke sama *ihiks* my doter tu very the ladylike very the pinky pinky and very the bling bling type..tak tau ikut sapa *ihiks* tapi ibu dia ni suka layan dia..

smoochy smoochy...

ratna said...

adoii aiii..big apple. sedap tu. kat area opis & rumah saya tak der big apple..so susah sikit nak beli..

Mieza said...

cantik kasut tu kaler pink lg...ada skt2 mcm ej pya...:D

wah JCO high tea ek...

Hepi weekend gak...:D

rasp said...

ratna,
: jco lah dearie! i pun jarang beli coz manis kan..skali skala je beli...

mieza,
: masa tgk kasut tu i teringat kat anak dara i je, she loooves shoes, dah masuk opis, snap snap pics baru lah teringat kat ej..ya ampoooooonn..

skali skala layang jco yang..lama dah tak beli..

Shopaholic Mama said...

Asyik merembat-terembat aje we all ni! actitity yg sgt sgt healthy!

rasp said...

SHM,
: terapi merembat = helps us ladies maintain our health :D