Friday, August 29, 2008

... friendship gift ...

Petang semalam dah dekat timing nak ciao, my opis boy tepon kata ada parcel.. i cakap kat dia today je lah i amik.. coz iyelah kan time tu dah nak balik and i pulak fikirkan parcel tu for my big boss... esok esok ajelah continue keje hahahhahaha...

Pagi tadi opis boy tu pun datang antar kat i, MY parcel... OMG!!! so unexpected sangat...

Dapat nie...


Buka kotak nye ada nie...


terus melaram tau... i loooooove it soooo much!


*To whom it may concern(identity dia minta "biorlah rahsia!").... tq tq tq... i memang tak expect apa-apa langsung... i soooooo looovvvveee it... susah susah aje giving me this lovely lovely friendship gift!

Yang i bertambah terharu ni sebab si dia took time buat homework, check out my blog to see what i like...i am soooo touched! Therefore, I would also like to take this opportunity to thank YOU for reading my blog, leaving positive & encouraging comments and thank you for taking me in as your friend!

Smoooochhhhh!! May Allah Bless This Kind Soul Alwiz Alwiz...

11 comments:

ladyell said...

chantek nyerrr...bertuahnye .itu dh sah2 org tu brsungguh2 nk kwn ngan u....musuh jgn dicari...

Mieza said...

so cute n kena lak ngan tgn u yg pth melepak tuh...

biar rmi kawan...dr rmi musuh ye x...

rasp said...

ell,
: mmg cantik bangat laling..
mmg dia ni a tru fren...

mieza,
: i buh tepung gomak kat tangan tu nampak putih tu...tapi i mmg suka bangat gift tu!
ya betulllll....

moralle said...

its sungguh tantek, macam kenal pulak ngan wrapper nyer, hehehe...

She is grreat right, boleh jadi detective yg sangat terkenal, btw did she leave any address in the postage, if do can u kindly email me please, thanks dearie....I belum pass lagi jadi detective lah :)

eLLy said...

Cantik..boleh pakai raya :)

rasp said...

moralle,
: *ihiks* cam kenal ek...mmg cantik bangat..so thoughtful tul "dia"nya...do check ur email!

Have a great weekend!

rasp said...

elly,
: ooooopssss dah 'ter-melaram' awal.. today dah sarong!

pearlEJ said...

kulit punya laa putih melepak, sampai nampak urat2.... pakai apa pun sah2 laaa masuk dgn tangan tu.... :D santekkkkkk.....

PerantauSepi1306 said...

shantekkss.. leh melaram raya, dinner....

hehehe nak teka jugak bleh... agak2 ada huruf M tak nama fren tu... ;p

Ninie said...

cantikknya...siapa la agaknya ur true fren tu ye..?hihi

rasp said...

ej,
: dak gak ej..tangan gedabak kkg tu tak shantek pakai apa2 tau!

perantau,
: huruf M mmg ada... tapi siapa ya! *ihiks*

ninie,
: someone thoughtful and kind!