Saturday, August 16, 2008

... deco bersama ...

Dolu2 rumah i, i yang hias, ala-ala kadar je..tapi baru-baru nie rumah i lagi cantik dihias coz i baru je amik penghias dalaman yg begitu pamos amos sangat-sangat...tengoklah hasilnya...




hahahahaha! my buku2 & my momentos semua telah di angkat dan disimpan/sembunyi coz cik mek Sapphire ni suka menghias..ha ko tengok tu... toys & books dia je penuh kat situ... tak kisahle, asalkan dia bahagia *wink wink* deco bersama Sapphire!!! kelazzz tu!

5 comments:

Shopaholic Mama said...

Wow kelas si Sapphire ni! "Dear Baby S, can help Aunty to decorate my office tak? Also pls ask yr sweet mummy to help me kemas2 & lap2 apa yg patut!" Can lah.....

moralle said...

What a great helper kan si sweetie pie tu,hehehe......

At least ade jugak u kawan nak mengemas, tak boring sangat, macam-macam idea leh dapat......... hmmm so r u coming down to Sin to help SM kemas2 and lap2, she really needs the help now :)

eLLy said...

har har har pandai dia mengemas ye.. tersusun je ;p

pearlEJ said...

hihihihi... kira ok la tu kan, kecik2 dah tunjuk bakat mengemas... senang mommy dia nanti... :D

rasp said...

SHM,
: "Aunty, better not ask me to kemas, instead of office it change to nursery, how?" :D

moralle,
: ooooo very great helper lor.. i kemas, she bongkar, i kemas, she bongkar...adoooiii

kinda difficult for me to go Sin, so i wakilkan u ajelah can aaa :D

elly,
: tersusun ala-ala dia le tu..

ej,
: if sampai besar kemas like tat, fenin mommy dia tau...