Sunday, August 10, 2008

... crite kosong ...

Saturday, hari melepaks sedunia....so ni hanyalah n3 crite kosong je...

Stayed home, kes kemas-mengemas yang tak habis-habis je lah... memang hari ni tak nak keluar rumah pun...so for Sapphire biasa lah i masakkan bubur & utk yang dewasa apa lagi kalau bukan nasi goreng....

SH tepon berkali-kali, saja je bagi i jeles...sopping mopping tak hengat donia dia tu so he purposely report kat i barangan yang dirembatnya... takpelah... next time i my turn plak tau!!

Probably esok nak keluar but yet to confirm..Macam kemalasan pulak.. Tengoklah esok camna kan....


Nite-nite to all...

2 comments:

PerantauSepi1306 said...

nite-nite to u to rasp.. enjoy the balance of wiken sok..

rasp said...

perantau,
: thx...wkend yg melepaks je! syiok! u too have a great day!