Thursday, August 28, 2008

... cantik ...


Makacih iye Puan Sri EJ sbb memberi blog i award ni... Blog Cantik...cantik ke? sempoi ada laaa... tapi apa-apa pun, i yeppi terimanya .. makacih...

Ni i nak share dengan 5 org fwen2 i... 5 je ke...lebih tak leh ke? aiseyman.. very the susah nak pilih lah coz semuanya deserve it... i nak break the rules leh kan..lagipun i dah tempah award ni banyak2 buat apakan...hahahahahampes tul i... korang kalo i tak letak nama korang tak amik kan... ha nah, i letak nama semua-semua... mai amik... rules nye korang amik kat bawah ni ek..i pun malaih nak type balik... lai lai lai...amik ini award...




sekian... makacih..

7 comments:

ladyell said...

ait!dpt gak ke...cantik ke blog ku itewww

Ted said...

award lagi!!! yeayyy!!! tq laling! :D

pearlEJ said...

ehehe.. sama2... wahhh kira dapat balik laa nih... mekacih2... :D

moralle said...

ku terima dengan hati yg gumbira :)

rasp said...

ell,
: beauty lies in the eyes of the beholder :D

ted,
: welcome dearie!

ej,
: org kalo dah cantik dpt byk kali tau! same2 :D

moralle,
: ku memberi pun dgn gumbiranya!

Shopaholic Mama said...

xie xie, wa lai lor... skali sekala or selalu pun takpe, just break the rules asal all happy!

rasp said...

SHM,
: rules are made and meant to be broken..hahahahhaha! :D