Monday, August 25, 2008

... broker susu ...

Maaf gambar ni tak jelas, coz cameragirl amateur yg amik, jgn fenin iye..miss Emerald... kerenah Sapphire jadi broker susu ke broker pampers ke nie :D

video

7 comments:

ladyell said...

alah2 cutenyer..mcm dh besor jer...:)amacam bisnez ade untung ka..

rasp said...

ell,
: untung talak lugi pun talak! :D

Shopaholic Mama said...

Mummy dia dah boleh rest & relax since Sapphire dah jadi businesswoman!

rasp said...

SHM,
: how i wish ooooo how i wish!
ekceli 3R..rest, relax & rembats :D

Mieza said...

wah comel jer...pandai tul dia menggayakan tpn tu ya...:D

sooooooo cute!!!

IdaShah said...

alaa... x dpt tgk lah video nih

rasp said...

mieza,
: baru 2, 3 hari dia buat pe'el tu.. tu yang kakak dia excited nak amik video tu..heheheheh

idashah,
: ala cian dia...