Tuesday, August 19, 2008

... berbuka ...

Semalam i posa & no idea nak berbuka apa... balik umah my SH ajak gi berbuka yong tau foo Ampang..cantik tu, eeee yummynye... tapi tup tup dalam kul 6.30 dapat call dari kawan SH nak jumpa nak bincang something plak and tukar venue ... He nak makan kat Old Town kat Ampang Waterfront tu... ok gak tu.. itu 'hor fun' memanggil-manggil namaku :D

Lepas maghrib, berbuka ala kadar kat umah, terus w'ouls gerak ke situ..cantik lah kawan dia lum sampai & my SH suruh i order & makan dulu seblum i parkinson kelaparan...



Memang superlicious laaa itu 'hor fun' ... maap iye, gambar snap blur2 je, tangan dah parkinson tengok food...*ihiks* elok-elok i habis, SH pun order mee curry dia plus roti kaya for me to jamah-jamah, kawan dia pun sampai..terus no more pics...i malulah nak snap-snap bagai..kang kawan dia ingat i ni jakun plak kan.. *ihiks*


Tapi i puas coz menu berbuka yang amat sodapppppp.....

8 comments:

moralle said...

Wah laling, dah habis bayar posa lum :)

Best nyer boka kat luar kan, posa 1person makan kat luar sonang kan...

eLLy said...

old town akuuu merinduiii muuu...

ting tonggg.. wah terbayang bayang nie ;p

ari nie pose lagik ke?

rasp said...

moralle,
: lum 1 hari je lagi..i kena ganti 1 bulan tau..last year dlm pantang masa bulan posa tu...

A'ah...if i sorang2 je posa..mmg makan luar but if my doter ganti sama then i cook laa...cian plak kan..

elly,
: i pun baru dpt lepas rindu semlm..lama gak tak gi situ..

hari ni tak posa..i slalu posa hari isnin & khamis..so khamis ni last day i posa then merdeka!!! then sambung ramadhan plak alhamdullilah...

iNi DunIakU said...

hmmm.. yesterday i pose gak ( my cousin 10 year-old ajk pose ).. :P...

nk bka pose nye psl g nite market n dsbbkn dh lma x g nite mrket ku redah juga lautan hujan yg melnda n hmpr all the foods there i bli (keji gile)..

at last mkn nsi n nugget je..

ratna said...

old town punya menu mmg sedap..lagi sedap bila perut kita lapar kan..

rasp said...

dila,
: tu lah yang if posa2 malas nak g nite market *ihiks* memborong tak hengat donia tapi bila berbuka ha ambik ko makan seceot je dah kenyang *ahaks*

ratna,
: i if ke old town i suka 'hor fun' dia je walaupun lain tu mabeles!

pearlEJ said...

sedapkann... eheeee.... mmg boleh ketagih kalau makan hor fun tu, bak kata KJ... hehehe...

rasp said...

ej,
: :D ya betulll!