Friday, August 15, 2008

... BBH Award ...

I sooooo looooove this award... dapat from perantau sepi ... tq sis!!!

In my precious family ni, dah tau sangat if i sebut je BBH, we'll be exchanging grreeaatt Biiig Beeaarr Hug...

Therefore
, i'd like to spread some LOVE around here too... to all of you yang terpaksarela membaca & endured my daily crap ni, i'd like to say, thank you! Makacih kerna jadi my fwenzz and i cherish our fwenship tau... y'ouls jangan lupa amik bear nie tau and feel the warmth of my BIGGG BEEARRR HUG!

Smooooccch to all...

9 comments:

moralle said...

I'm feeling the warmth of the Big bearrrr Hugggg :)

Thanks for the hug, I pun lagi macam nak fever ni, hv a wonderful wkend dearie, **smoochhhhhhhhhh**

rasp said...

moralle,
: la ciannya u lum fully recover! take care tau & hopefully over the weekend u recover!

the pleasure is mine! u too have a wonderful weekend! smmooooccchhh

Ted said...

BBH to uuu!!! errgggg! :D

eedany said...

Big hug to you rasp...

Muahhhhh!

eLLy said...

amboi sekarang nie musim orang dapat award ye

Shopaholic Mama said...

tks, just what I needed now! Also, extra helping hands too...*sob sob*

rasp said...

ted,
: eerrgggghhhh!! *hug*

eedany,
: smmoooocchhh!

elly,
: a'ah cam artis lah plak ek!

SHM,
: welcome.. jauh lah yg if tak leh gak tolong2 tengokkan ooooppsss ;D

pearlEJ said...

mmmmuuuuuahhhhhssssssssssss lama2 kat rasp gak.. :)

rasp said...

ej,
: pergh! terasa kehangatan cinta mu kahkahakahkah!!!