Monday, August 18, 2008

... 5 ...

I telah ditag oleh adik molek ditott ... so darling, langsai hutang k...smoochhh!

what were you doing 5 years ago?
Menstabilkan ekonomi i! Strenghten my life! Owned a house & car! - something like that kot..

what were the 5 things on your to do list today(18 August, 2008, Monday)?
not in any particular order iye!
: keje
: update blog
: makan
: spend time with family
: tidor

what are 5 snacks that you enjoy?
: ice cream
: kacang
: corn in a cup
: lays
: ermmm nachos ...

what are 5 things that you do if you were a billionaire?
: langsai hutang
: mengerjakan haji with family members
: bersedekah
: travel
: of coz..wajib ingat ... sopping mopping till i drop....

what are 5 jobs you've had?
& still doing tau...
: cleaner
: chef
: nurse
: storyteller
: above is only part of it when u r a MOM!

who are 5 person you want to tag?
: ted
: ninie
: honeylemon
: cb
: ayu

kepada
yg sesapa rajin nak buat silalah, sesapa yg malas dan dah buat..abaikanlah iye..tq

7 comments:

Mieza said...

ko pun kena tag dr ditott ya...sama lah kita...:p

rasp said...

mieza,
: a'ah yang..tapi kita dah langsaikan hutang kan *ihiks*

Ted said...

ayo..kena lagi..bnyk nye utang..hihi :D

Ninie said...

hihih..tq ye tag ninie...samala kite suka corn in cup..bak kata apa saja yg dari jagung i mmg suka mkn :)

rasp said...

ted,
: oooo byk utang ek! if u rajin buatlah..if malas buat dono lah :D

ninie,
: ooo u pun suka ek corn in cup..kekdg ni bila buat tag ni, u can know a person better kan..

Shopaholic Mama said...

Sis, if I jadi billionaire, I'd also do mcm you jugak but I nak up sikit, I nak beli shopping centre sekali, itupun kalau cukup duit!

rasp said...

SHM,
: well ur name pun dah shopaholic mama..wajib beli shopping centre..if i go leh dpt diskaun ke?