Friday, July 4, 2008

... yong tau foo ...


Ni lah muka anak2ku yg hepi dapat coklat!!


Disebabkan i dah lama tak makan yong tau foo then semalam cuaca cam sejuk2 je i pun ajak semua ke sana...




tak makan byk pun.. ada tambah sayur & nasi for them tapi tak sempat nak snap pics.. nie aje sempat snap sblum di ngap!

8 comments:

moralle said...

ooooo best nyerr Yong Tau Fu, eh eh the sambal ade mata, hidung and mulut, hahahah.

Laling, yr kids adorable, and I macam nampak bayang orang berpegangan tangan, *wink wink*

PerantauSepi1306 said...

wahhh cedapnye YTF... makan panas2 lagi best kan... hehehehehe

ur kidides cumel la semer... so cute..

rasp said...

moralle,
: itu my kids.. kalo mkn kat situ, confirm mcm2 lukisan they buat!

yg pegang tgn tu aksi gediks *wink wink*

Perantau,
: kalo demam mmg layan mkn tu kan.. mcm mak dia gak kot cute *ahaks* prasan!!!

Ct eLLy said...

young tau fooo.. dah lama tak gi makan YTF kat ampang :D

sungguh melazatkan :D

ngape sos tu tak senyum

eedany said...

mereka semua cute lah rasp. Cute macam rasp juga...

sedapnya makanan tu semua...

rasp said...

ct elly,
: a'ah i mkn YTF Ampang lah tuu.. yummy kan..
mine tak senyum coz i mkm last sbb nak jaga baby dulu..so they say i sad tak dpt makan 1st leh *ihiks*

eedany,
: like mum like doter ek *ihiks*

i mmg suka makan YTF Ampang.. delicious...

Shopaholic Mama said...

wow, happy & sweet gals, just like mum!

kenapa plak sambal tu sedih aje?

Ps. this is the 2nd time I comment. 1st time I sent earlier at 3+ tak masuk - agaknya word veri salah coz the words too close & my eyes ni potek sikit!

rasp said...

SHM,
: eee tadi pun i nak masuk ur blog tak leh.. i masuk tru sis moralle nye blog.. y aaaa...

my girls mmg suka lukis2 the sambal.. ada hepi face, ada sunshine..ni je yg i smpt snap sblum di celup dek YTF *ihiks*