Monday, July 28, 2008

... tolong translate ...

So all, amacam weekend? hope semua ok.....Ha! Sapa pandai, leh tolong translate tak nie...


hahhahahahaha! tak yah le..sesaja tu sebenornya ni translation dlm bahsa apa ntah cara-cara nak pakai benda alah ni....

Ni ha Cik Koala i nie, beli Olay White Radiance treatment mask baru-baru nie..konon-konon nak mencuba lah.. tup tup tak sesuai dengan kulit dia .. dia kata dia rasa gatal-gatal..so dia bagi kat i suruh cuba lak..coz dia tau i nie kulit tebal..tak tau malu..ooooppsss silap.. bukan itu iye... so far, syukur alhamdulillah kulit i not much problem, leh blasah pakai apa-apa jenama pun.. sebab tu dia confident nak bagi ni kat i... rezki jangan ditolak.. makacih iye Cik Koala ... smoooocchhhh!!!

Yang eye mo moist tu plak sebab i rasa cam mata i ni kering & letih.. so i testing nak guna ni...tapi apsal no difference pun, i baru je cuba nie...kena let give some time kot baru dia effective...kalo kat umah ni leh letak timun ke, tea bag ke kan.. ni kat opis mau orang geleng kepala kat i kan...tido bagus gak ni *ihiks*
Okez..take care iye y'ouls... smmmoooocchhhh!

15 comments:

moralle said...

Yang, tak kan tak paham bahasa tu, sonang jer tu, dia suruh u duk umah tidur puas-puas so yr face and eyes will look gorgeous and beautiful,hahaha.....

BTW, yr face dah nampak ori beauty lah laling, take care jer will do :)

rasp said...

moralle,
: nie yg cam nak amik half day je nie *ihiks* ke should i sneak off and zzzzzzz kat surau hahahahhaha..

me, ori beauty?!?! hehehehe tq malu i tau..tapi ni org dah bagi amik & try je lah sis, rezki jgn ditolak...

mama ranggie said...

rezki kak,jgn di tolak k!

Mommy Lily said...

hati2 rasp...ntah apee yg ditulisnye tu...hahaha..kena translate seblm pakai

rasp said...

mama,
: tu la pasal...

mami,
: i mmg terer translate..baca je yg tulis BM/BI kat atas tu hahahahha..iyelah bukan apa takut muka tukar jadi mcm miss world ke kan mau pengsan hahahahahha

Shopaholic Mama said...

Sis, nama yr fren ni pelik sikit. from Aussie ke?

dont forget to show us the kesudahan setelah memakainya ye!

rasp said...

SHM,
: my fwen ni minat koala bear..so w'ouls kkdg panggil dia cik koala *ihiks*

kesudahan? permulaan pun lum lagi *ahaks*

Honeylemon said...

uhuhuuuu... x tau nk translate.... :)

rasp said...

honeylemon,
: hahahahaha...i pun xtau :D

pearlEJ said...

wahhh rezeki tuu.. org dah kasi, apa lagik kannn... rembat jerkk... ehehehehe.... :D

bahasa tu?? mcm paham jerkk... tapi tak paham...

rasp said...

ej,
: rezki jgn ditolakkan..

bahsa tu buat2 tak paham je *ihiks*

PerantauSepi1306 said...

hehehehehe... ubat paling baik untuk mata penat adalah... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

jom kite zzzzzz bereramai :D

rasp said...

perantau,
: a'ah jom aaaa...ngatuks giler nie! zzzzzzzzzzzzzzz

eedany said...

wah bertambah cun lah rasp ni...

nanti nak try juga product ni...ada kawan kat ofis kata bagus... kulit muka eedany t-zone. Tak suka...

rasp said...

eedany,
: ooo iye ke elok...nak kena start pakai ni...i nye t-zone pun out!

wah kalo eedany dah start pakai tertambah2 ayu lah u!