Monday, July 14, 2008

... poco-poco ...

Yesterday was a tiring day. Macam nak cuti plak hari nie. Letih beb...

Kezen i nye reception was yesterday nite kat Kampung Pengantin, Ampang. I bz tolong my aunt tak sempat nak bergambaran. I only realise it this morning. Just layan the pictures yang ada je laaa... letih but memang enjoy!

To the Pengantins... Slamat Pengantin Baru, moga berbahgia ke anak cucu cicit piut miut *wink wink*


The Pelamin...Sapphire posing dengan her peberet uncle...


The venue...


The Band (ada band ko...)

and the dancers (seriously) highlight of the nite... menari tak hengat donia...makcik2, pakcik2, abang2, adik2, kezen2, nieces & nephews really enjoyed themselves.. party all nite long...menari poco2 lah, salsa lah, cha cha lah, zapin.. you think you can dance? join je.. blasah je...

tat's me with Sapphire dancing to the music...
overall all of us had great fun..... tiring but a memorable nite!

22 comments:

moralle said...

Wow, glamorous wedding, concept is nice 2. Opssssssss tak nampak pun Sapphire & mummy dia berago go, cuma lenggang lenggok je eh :)

rasp said...

moralle,
: tak leh leh terlebeh..nanti glamor plak i *ihiks*

Mommy Lily said...

hai rasp..!!!!

sorry terlambat sgt nak wish you heppy besday... semoga u happy selalu dan terima kasih la bebyk sbb selalu berkunjung ke blog mami ni...

appreciate it...semoga persahabatan berkekalan...

tenkiuu

Mommy Lily said...

rasp, check out my blog yee

mama ranggie said...

meriah majlis tu,glamer!

rasp said...

mami,
: no hal lah mami! peningkatan umur tu! makacih neway! mami terkezut dpt komentar tertop *ihiks* nanti2 rasp email iye..buat susah2 je!

mamaranggie,
: memang meriah.. bila berkumpul sanak saudara kan camni lah jadiknya...

disbbkan ni jugalah rasp tak dpt hadir utk majlis mama...harap dimaafkan iye!

Ct eLLy said...

BILA DAH BERTEMU SEPUPU SEPAPAT NIE.. SEMANGAT DIA LAIN MCM CIKIT KAN.. ENJOYYYY !!!

Shopaholic Mama said...

hehe, dangdut inul gerudi pun ade ke? anyway, it looked grand lah! mcm perkawinan artis gitu.

Honeylemon said...

wah... best menari poco2... 1st time nmpak mcm susah... dah praktis byk kali... bestnyer.... kalu ramai2 lagi lah bdouble2 besnyer.... hehehe...

rasp said...

ct elly,
: bila dah bertemu sepupu sepapat lupa donia sekejap *ihiks*

SHM,
: dangdut je takde, tapi rasanya if the band mainkan juga, mau mengerudi semuanya hahahahaha

honeylemon,
: a'ah..quite easy steps dia coz repeat je..bila2 ramai yg syiok tu...

imz said...

wah..menari poco-poco...hehee..meriah nampak kan...

IdaShah said...

happr birthday rasp! belum terlambat lg kan nk wish

meriah nya.best nya ada nari2 lg

rasp said...

imz,
: bila ramai2 mmg meriah kan laling..

idashah,
: tq for the wish! masing2 dah tak hengat donia dah masa tu *ihiks*

PerantauSepi1306 said...

wuhoooo!!! canteks pengantin tu... nice wedding... misti meriah gilos kan.. ekekekekeke

meenzuleyka said...

cantik...mcm mjlis i kawen dulu..heheh berangan..

rasp said...

perantau,
: mmg canteks pengantin tu! meriah kan yang...

meen,
: berangan no hal beb! i ni pun slalu berangan tau kihkihkih

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam perkenalan dr akak. akak x pernah nari poco-poco, mesti best kan?

::aradia:: said...

allowaaa...hi kakak rasp! =)
wahhh...sgt grand wedding...cantek...buat kat umahh ker?ditott pon insyaallahh naik plamin gak...hehee...so dpt gak laaa mix2 idea kat page akak nii...hehe...Anyway,HAPPY BELATED BIRTHDAY TO U!!!

rasp said...

beauty,
: salam perkenalan, thx for dropping by...

bila ramai2 mmg best sis..leh peluh ooo..hihihihi

rasp said...

ditotttttttt,
: windu la kat adik ku sorang nie mmmuuuaaaahhhhhzzzzz

buat kat kampung pengantin lah yang... yg kat jln ampang tu, blakang proton tu... dia pakej semua tu.. gi lah tanya if interested..nasi dia sedappp *ihiks* jgn lupa jemput bila naik pelamin nanti *wink wink*

pearlEJ said...

bestnyaaaaaaaaa!!

rasp said...

ej,
: mmg best dearie....