Saturday, July 26, 2008

... pavilion ...

Opis i dengan Pavilion dekat bebenor... adalah dalam 5-10 minute jalan kaki...tapi caya tak..hari ni 1st time i menjejakkan kaki ke situ...naper i pergi gak last skali... stok compact powder, foundation & blusher dah habis.. so paksarelalah i meredah je ke situ untuk sopping mopping....


Sampai sana, i tak ke mana-mana pun... terus je ke Parkson and rembat ni...


Tapi yg best kalo beli Estee ni, insyaAllah if beli more than certain amount, ada dapat benda free...so i dapat ni.. lipstik pun dapat but i bagi kat bonda i since since color tu i dah ada, plus i tau i ni jarang nak makeup2 and lipstik-lipstik yang dok ada pun byk lagi...



eeeee i ni memang tak kuat iman kan... kata nak stop merembat tapi ada aja yang nak dibeli, ya ampon, pompuan-pompuan....wokey, lepas ni no more merembat...errmmm tapikan hadiah baby my bro lum beli lagi... hehehehehehe.. takpe tu hadiah..i tak nak merembat for myself for the time being.. nak semi colon jap - bukan fullstop iye :D

9 comments:

Shopaholic Mama said...

kalau beli barang make-up, bukan kira TER-rembat, tu sudah HARUS dong!

Ne too, kalau nak beli Estee Lauder, usually wait for their free gift promo esp the bags, cuma bag Estee slalunya 90% tak cantik! But their other free stuff best best!

rasp said...

SHM,
: true true HARRUUUSSS!.. I too don't quite fancy their bags but i like their free stuff.. well apa2 yang free mmg best kan...

IdaShah said...

nasib baik ofis aku jauh dgn shopping kompleks...itu pun terbabas gak kesana

aku suka dia pny perfume

Ayu said...

aiyosssss Rasp.. haha semi colon aje yerr bukan full stop hahahaha

arianna adrizal said...

kalau beli estee selalu dpt bag. last time i dtp 2 make up bags!
skrg ni da tak dapat nk TERbeli lg daa... huhu.. jimat2.. :)

moralle said...

So yr office very near to Pavillion, asal tak turun hari-hari :) Turun saja to walk-walk ....

Estee nyer free gift slalu nyer best-best, tapi kalau yg free-free meamng slalu best kan, hehehe......

rasp said...

idashah,
: i ni kira sib malas nak jalan hahaha so ni lah 1st time ke sana...

perfume dia mmg sedap baunya kan..

ayu,
: confirm hanya leh semi colon, stop tu ehem ehem cam susah je ;D

arianna,
: i pun nak jimat2 laling sebab tu nak kena semi colon jap..

moralle,
: i rasa i ni jenis susah nak walk2 sbb ada2 je alasan nak merembat tau..

true sis bila free tu yg best *ahaks*

pearlEJ said...

biasa la kan kalau pompuan nihh... dgn brg2 kecantikan mmg takleh dipisahkann.. eheee..

rasp said...

ej,
: a'ah..tetapi i ni kkdg hot2 chicken shit je tau..beli bagai nak rak, lepas tu pas kat adik i..