Tuesday, July 22, 2008

... no story morry ...

Ya ampon, baru je dapat award "I'm a daily blogger" dari blogger gorjes EJ, tup tup hari ni got no story morry.

Hari yang gelap hari ni sebab hujan pagi tadi kan. Tapi i ada skit hangin kat dalam opis i ni hari ni....malas plak nak crite..i nak tunggu & lihat, then only i will take action if need be...

Bunga ni tak de kena mengena dengan story i... saja je nak letak..untuk hiasan semata-mata *ahaks* ni gambar bunga kat dalam opis i.. i slalu letak fresh flowers kat opis ni..kekdg roses, kekdg lily, kkdg gerbera, kkdg orkids..ikut suka i lah bunga apa i nak letak coz i loike ....

Wokez, take care uols... smoooocchhh

13 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mesti cantik tempat rasp coz ader bunga segar. masalah tu kadang-kadang boleh ilang kalu kita asyik duk merenung bunga segar yang cantik itu

moralle said...

Hi laling, ape-ape pun masalah nyer, take it easy k :) selesaikan dengan hati yg tenang, u sure will be able to..........

Actually having a flower in the office is a very good idea, kalau boring nak tengok muka-muka orang kat opis, u tengok jer lah bunga yg segar bugar so u yrself feel the pweety and kesegaran bunga tu, especially roses, take care dearie, muachhhhsss...........

eLLy said...

fresh flower is the best kan

kat opis nie ade manyplan je

rasp said...

cb,
: tq dear.. leh hilang jap je, lepas tu wujud balik *ahaks*

moralle,
: still cool nie..i nak observe, study, timbang dulu before take action..

i've alwiz looove fresh flowers, so kat umah or opis mesti ada..u pun take care tau..

elly,
: i sooooookaaa moneyplant tauuuu..

Shopaholic Mama said...

I feel you Sis, pasal part 'angin office' tu. Nak citekan kat blog, takut 'dia' or sedara 'dia' baca, so I tahan ajelah! Let's wait & see, wonder what action you'll take, then maybe I follow.. :)

Put fresh flowers pun therapy, maybe bila you tgh frust, you kopek petals bunga tu 1 by 1, mcm you nak kopek the 'object' of yr 'angin' tu, lepas geram!

rasp said...

SHM,
: tau tak pe.. hehehehe kalo i tak kopek 1 by 1 dah the flowers, i snap all, pijak2, tenyeh2 and throw out the windows ni *ihiks*

Ted said...

x dpt ku bayangkan kakak ku sorang ni naik angin...cam tak caye jek sbb rasp ni lemah lembut orgnye... cantek bunga tu wlaupun xde kena mengena..sejuk mata memandang... :)

PerantauSepi1306 said...

hmmm naper plak tu rasp... hope everything dah settle nicely..

wah bestnye kat opis leh letak fresh flower camtu.. cantik.. pink lagi kekwa tu kan.. may the beauty of the flowers lit up your day :)

eedany said...

bestnya kalau ada bunga hidup kat meja... meja eedany ada bunga palsu jer... ok lah tu kan rasp daripada tak ada langsung...

tapi kalau ada org hantarnya jambangan bunga hari2 kat ofis kat lagi best... hahaha eedany berangan mcm dalam telemovie...hiks.

moralle said...

Amboi cik Rasp, garang jugak ni, ni mesti pengaruh adik ku yg nun di singapore ni, **ihiks**

Tapi ade kebenaran dengan kata-kata SM tu, 100% lah I agree.

Watever it is, make the right decision and u will never go wrong, betul kan laling :)

rasp said...

ted,
: who lemah lembut? ME? oh tiddaaakkkkk fitnah semata-mata hahahahahhaha...tu la kan sbb tu ada flower in my opis..suka tengok..

perantau,
: insyaAllah akan settle, sooner or later kan...

eedany,
: i pun kekdg suka berangan telenovela :D

moralle,
: to me i try to make the best decision that i can, coz susah nak dpt the right or wrong decision...once u decide then you'll have to endure the consequences and live with it...

i ni ckp aje nak hangin, nak backhand or nak maki hamun but don't know why tak pernah buat laaa... sekadar tegur/nasihat ajelah ;)

pearlEJ said...

cantik arrr bunga tuuu...

rasp said...

ej,
: tq laling...