Wednesday, July 16, 2008

... monkey ...

Petang semalam SH mengajak pergi rounding kat Taman TAR tengok monkey... kat sini petang-petang ramai yang gi jogging tau.. tapi wuols hehehehehe pusing naik kete je...

Ha tengok orang-orang yang berjogging..best kan..


Tengoklah si Sapphire punyalah khusyuk dan tawaduk dengan monkeys tu *ihiks* Gambar-gambar ni amik dari dalam kete iye, sebab ibu mereka ni takut nak kuar kete....ya ampon....

10 comments:

http://hav8.blog124.fc2.com said...
This comment has been removed by a blog administrator.
moralle said...

Ade jugak monkey yg tak terpelihara kat sana, sama jugak kat sini, ade yg terbiar, sesat lah monkey-monkey ni agaknyer.

Khusyuk betul si cute tengok monkey, monkey tu pun lagi tengokkan kan dia, hehehe.

rasp said...

moralle,
: hehehehe..bila monkey tu tengok camtu yg membuatkan i lagi takut nak turun kete tu :D

eedany said...

jinak ke monkey tu rasp? takut kalau monkey mengamuk...

dulu masa eedany gi safari melaka, sempat peluk orang utan tawww... sukanya!

:)

IdaShah said...

takut gak dibuat nya monkey tu mengamuk...
gigi diaorg tajammmm

rasp said...

eedany,
: braninya u eedany! i ni ratu penakut tau...

ntah le tapi i mmg takut nak turun...tapikan ramai org stop bagi makan kat situ..ada yang letak kat tangan dia org then monkey tu datang amik tau...takut2 kot2 monkey hari tu angin off ke kan..dia ngamuk amacam..padah ooo *ihiks*

idashah,
: tu laaa... i pun suspen je takut monkey tu ngamuk...sbb tu dok dalam kete je..biarlah org lain hoye hoye kat situ oooo i tak rela u digigit dek monkey! *ahaks*

Mommy Lily said...

emmm kalau ada baby jgn keluar kereta nanti kot2 dia mengamuk sergah baby naya aje kan..

rasp said...

mami,
: if tak de baby pun i akan duk dalam kete *ihiks*... takuuuttt

pearlEJ said...

monkey kat png waterfall kann jahat2... tak sukeee..

rasp said...

ej,
: monkey ni cam jinak plak tapi i still tak suka..takuttt...