Friday, July 11, 2008

... mangkuk hayun ...

Semalam i gi shopping mopping... belikan hadiah wedding.. i amik set ni, bekas mentega, bekas sudu & mangkuk hayun--oppss silap *ihiks* mangkuk, nice tak? .....kotak dia tak yah balut... senang..ikat riben je...




lepas tu gi umah my aunt.. touch up skit barang2 hantaran tu... gedebak gedebuk tengok-tengok jam dah kul 12.30 mlm... balik umah siap2 apa yang patut, kul 2pagi barulah nak lelapkan mata... hari ni i rasa tired sangat....

Today kezen i akad nikah tapi i tak pergi lah.. kat klang tu... jauh... lepas isyak.. rasa tak sempat if nak rush gi... so i akan attend his wedding reception je on sunday!

To all... slamat menyambut hujung minggu!!!!!

Ke-excited-tan ku memuncak!!!!

3 comments:

Ct eLLy said...

ingatkan mangkok hayunn pecah..
wat suspeennn jer !

selamat berhujung minggu :o)

rasp said...

ct elly,
: hahahahha kesuspenan ek...ya amppooonn...

Mommy Lily said...

tantekkk...sweet design

pandai rasp buat cenderahati tuk tetamu tu. leh bukak kedai dahh