Tuesday, July 8, 2008

... keterpaksaan ...

Today very the bz lah... tak sempat nak hapdet..dah tu lembap plak internet ni...
Ya ampoonnnn, nanti2 or esok2 i hapdate..if kat umah tak ke-bz-an, i update k...
Sempat rounding roundabout blog kengkawan je.......
Bukan tak nak hapdate... keterpaksaan membuat keje2 opis nie...
Aiyoooooo naperlah banyak keje..uuuuwwaaaaaa.......
Ok k k k...rileks... dah merapu dah nie...

Uols take care iye....insyaAllah we story morry lagi...

Smoooccchhhhieeesss!!!!

9 comments:

eedany said...

sama gak ngan eedany. kdg2 kat ofis busy bangat tak sempat nak update blog n visit blog uols...

malam kat rumah baru free...

dah free nanti boleh story morry kan?

:)

Honeylemon said...

take ur time.... hehehe...

IdaShah said...

aku kat umah jer ada masa yang
melawat blog kwn2

mlm2 aku dtg jenguk ko
blog aku dah ok
letih nya buat semula

mama ranggie said...

x per,take ur time k!nanti x bz,jgn lupo singgah blog mama k!

pearlEJ said...

rasp.. ej tak rasa internet lembab, tapi blogspot yg wat hal, ej pun sama gak.. masuk web lain ok jerk, tapi bila nk hapdet blog mcm ciiiiiiii aja lembabnya..

u take care too laling.. mmmuahssssss...

imz said...

ALA KSIANNYA...XPE..BUAT SLOW2...SMLM MALAS ARI NI BYK PLAK KJE KAN..SABAR...

rasp said...

eedany,
: insyaAllah dah free i will update! rindu nak update! i kalo kat umah bz dgn anak2 so by the time malam dah nak siap2kan benda-benda lain.. kkdg rasa tak cukup masa je...

honeylemon,
: tq dear :D

idashah,
: yes! bagus blog ko dah wokay..yippee!

mama,
: tq dearie..nanti i melawat ya..

ej,
: agaknya lah kot kan..i tak suka bila nak download tu leeemm je.. hangen i dibuatnya!

imz,
: tu la dear! ingat nak amik cuti esok lusa pun tak leh..very the bzbody *ihiks*

moralle said...

Bz melanda, sama jugak ngan I, menciiiiiiiiiii

Slowly lah laling oi, ada masa update, tak da masa pun mesti update kkkkk...

rasp said...

moralle,
: sis, mmg mencik tau bila bz..tapi if tak bz ngantuk plak *ahaks*