Tuesday, July 1, 2008

... JB Discovery - Day 1 ...

Ni crite basi i gi jenjalan ke JB Sabtu 28 Jun i sampai JB lebih kurang kul 2.30pm... check in kat M Suites Hotel, mandi manda skit. Bila dah fresh tu, dalam kul 5 lebih kuar cari foooooooddddd.... lapar!!!!!



Lum lunch masa tu... so w'uols carilah specialty Johor kan... inilah yang w'uols makan.... alang-alang semua dah tau rupa i... lepas ni byklah i menempek gambar2 i...jgn bowing iye....dan lantaklah kepada langau2 yg berkeliaran yang nak hinggap ke blog i utk menyemak kat sini, i dah tak kosa nak layan korang dah ...



ni murtabak singapore & mee rebus johor...atas tu otak2 (tebal tu otak2 dia)

Fuhhhh! Kenyang.... Aiseyman lupalah pulak... Perut ku dah memang kenyang camna nak dating-dating dengan Ted & Moralle... Aiyaaaa... Lepas dah kenyang, we pusing cari tempat meeting point untuk malam nie. At least sat gi tak de lah mengagau nak cari kan... Wokez....found it...


So lepas tu balik bilik, rest jap.. biar Sapphire rileks2, SH pun dah letih so let him rest gak... I tak leh nak lelap pun... excited ko nak jumpa fwen2... so story morry dia baca entry sblum ni k *ihiks*

Memang best lah jumpa semuanya... masing2 ngam so tu yang syiok tu... dalam kul 10 camtu i balik bilik, salinkan Sapphire pakaikan pj dia..dia nak mamam.. bagi cookies yg Moralle tu 2 ketul dia makan then dia goleks goleks goleks atas katil... terus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... i pun zzzzzzzzzzzz skali leee....

6 comments:

IdaShah said...

yeaaaa....akhir nya dpt gak aku tatap wajah rasp

peduli kan langau itew

moralle said...

Wahhhhh, betul nyer makan-makan awak ek, that's why u tak makan ape-ape pun. I pulak yg jadi malu ngan Ted, me and my whole family makan u all tak makan :)

Sapphire cute bangettt with that minnie, hehehe.

Mieza said...

dapat gak akhirnya aku ngk rupa ko...cute...cam anak dara gitewww

best ek jumpa bloggers...bole tambah kawan kan...:D

rasp said...

idashah,
: muka ku yg mulat cam badanku jua *ahaks*... tu lah pedulikan kan...

moralle,
: itulah i cakap i tak leh nak masuk food lagi dah...

Sapphire llllooovvveeess the Minnie & the cookies, dia yg rasmikan...

Mieza,
: tengoklah muka ku yg mulat tu mieza... anak dara?!?!?! mak anak dara kot!!!!

mmg best dpt jumpa bloggers! suka bangat!

PerantauSepi1306 said...

perhh... mmg terlior le nih.. speshly tgk murtabak singapore u tu... huhuhuhuhuhu.... laporrrr dah la pose neh... ekekekekekeke cobaaannn..

lor ada langau gak ka... biorle depa... agak2 banyak, kita paaap kan dia kan... ;D

rasp said...

perantau,
: semua food tu mmg lazat ko...yum yum

langau i besor, paap je tak leh kena spray ridset, mortein, asap denggi dan apa2 yg sewaktu dgnnya lah...