Wednesday, July 9, 2008

... colorful ...

Hari ini dan semalam memang hari ke-bz-an sedonia...so story morry skit2 je lah iye...Jam dah kul 4 pun lum lunch tau..sib baik bekpas tadi heavy gak! I makan ni je for lunch... apa ek nama kuih nie..tak ingat laaa... tapi nilah kuih nye...soooodddaappp ke disebabkan kelaparan rasa sedap je *ahaks*

Lepas opis semalam, i ajak SH gi kedai..niat nak merembat sepasang kasut... Kezen i kan nak tawin tis weekend then kasut i yg color brown tu dah azab... so nak lah merembat sepasang..cam lah orang nak tengok kasut i kan...Wouls pun gi lah kedai yang paling dekat dengan umah... tup tup tengok ada kedai Carlo Rino je..redah je lah..asalkan sedap memakaikan... kononnya nak amik satu...ha ko amik 2 ter-berkenan plak dengan slipper dia... ok lah tu tak amik 3 kan*ihiks*


Then dalam kul 9 lebih adik SH datang umah katanya dia beli baju untuk Sapphire...he tak sabar nak bagi .. ni 1st time Uncle Epi bagi kat Sapphire baju ... dia baru grad tengah cari keje... Sapphire tengok pun cam pelik coz very colorful baju nie... hehehehe i suka sebab nampak Sapphire different pakai baju nie.. dia tak pernah ada baju secolorful ini.... tq Uncle Epi, Sapphire sukkkkaaaa bangat....

8 comments:

moralle said...

Dearie, looks comfortable the CR shoe yg u dah rembat tu, hehehe.

Tantek cik mek moleh tu pakai, very the colorful :)

rasp said...

moralle,
: rasa pun comfy...last minute spree and oso malas nak gi tempat lain dah..

she kan mcm confuse je pakai baju tu..asyik membelek je baju tu.. tergelak2 wuols tengok.. i think it's the colors that makes her confuse *ihiks*

moralle said...

Rasp, this Sat meeting someone kerrr???? saja guessing, macam terfikir someone is going down to KL this mth, *Ihiks*

eedany said...

my favourite brand for sandal pun carlo rino juga...

best jer dengar rasp cakap 'hari ke-bz-an sedonia'...

:)

IdaShah said...

biasa lah nk beli satu tp terembat 2 or 3 kan hiks!

saphire suka tgk baju colorful tu

Mommy Lily said...

cantiknyeee...dah nama lagi CR kann...mesti la kalah kasut bata. hiiii

rasp said...

moralle,
: not meeting tat 'someone'..neway tat 'someone' pretty quiet nowadays..i sms-ed, katanya bz *ihiks*

eedany,
: 1st time beli sandal CR..tapi mmg comfy kan. 'ke-bz-an' :D

idashah,
: a'ah..berkali2 lah dia membelek baju tu..agaknya pelik kot byk sgt color...

mami,
: tak semestinya kalahkan bata, i pun pakai bata juga tauuuuu....

PerantauSepi1306 said...

kuih cengkodoks ke lunch tu, hehehehe :D