Thursday, July 3, 2008

... chocolate ...

Yummy yummy.... tadi my fwen bagi kat i chocolate.... i'm in heaven! *ihiks* camne lah nak kuruskan badan kan....isk isk isk..tapikan rezki jangan ditolak hahahhahhahahah makacih iye...buat-buatlah selalu cik puan sya :D


Hari ni kl hujan.... sib baik keje menimbun gak nak kena buat kalo tak mau ngantuk je kan....cuaca suram kat luar melarat sampai ke dalam opis pun suram....So disebabkan kesuraman and bos pun elek I gi sopping mopping for fwen2 birthdays in july nie... i beli aksessori untuk 2 org tapi dah wrap baru teringat nak amik gambar *ihiks* and sorang lagi i belikan dia handbag coz dia mmg suka tukar2 handbag ok la tu kan...

7 comments:

Mommy Lily said...

seronoknye rasp jalan2 ke jb tk ajak kita pon,...

moralle kata muka rasp mcm arab ..betul tuu...cantekkkk

rasp said...

mami,
: laaa next time pi i ajak u k...

arab yg dimelayukan... heheheheh... malu i tau *blush blush*

Ct eLLy said...

Amboi jln sakan ye...

tololat' bila la nak kurus klu cam tu ? ..

tak yah diet la awak pun bukan nye gemu mcm ai nie ..

moralle said...

Yum yum, choc choc, ni yg memberatkan badan lagi kan, but who cares, janji abang sayang, *wink wink*

imz said...

wow...jenjalan saka dia ek...mcm2 beli plak tu...nk satu

Honeylemon said...

wah sronoknyer... eeemmm sdapppp choco tue... nk cari gak la... hehehe..

rasp said...

ct elly,
: mmg in my dreams aaaa i kurus *ihiks*

moralle,
: tu aaa.. tapi kena berhati2 gak dearie takut penyakit je kan ...

imz,
: nak satu ek..leh leh..meh le sini!

honeylemon,
: jom gi cari kat sabah ya! me link u k...btw, tq drop by!