Thursday, July 24, 2008

... char kuey teow ...

Semalam i teringin nak makan char kuey teow yg best in the world tapi tak tau kat mana..KL ni susah nak dapat char kuey teow yg sedap tau... kalo kuey teow goreng leh le masak, char kuey teow, ya ampooon... i pun tepon my fren.. dia ckp ada budak ofis i buka gerai somewhere kat bandar baru ampang, dekat dgn spektrum...ok tu leh support business fwen2 kan..

My SH pun pegi hunt char kuey teow tu... and puas hati i ... mmg superlicious ..... rege pun ok..lenkali leh gi lagi lah..

10 comments:

Honeylemon said...

alahai sedapppnyer ... nak cari gak la... :)

rasp said...

honeylemon,
: if u come here i leh blanja u *wink wink*

Ted said...

slurrrppp....lapo!

pearlEJ said...

mai arr penanggggg.... bnyk yg sedap2.... eheee... :D ehh tp u kalau mai penang pun bukan nk jumpa dgn i kann.... :p

rasp said...

ted,
: come kl again, we pekena one round nak *ahaks*

ej,
: eh! lepas ni kalo i gi penang, i cari u ok? nak ke u jumpa huh!!!!

PerantauSepi1306 said...

nampak gambar pun cam sodapp yo... ;D ish.. terlior lah pulokk ..

eedany said...

ya ampun... sedapnya! nak suap boleh?

(nak gedik2 ngan rasp...)

:)

rasp said...

perantau,
: ni i brani kasi gurantee 100% sodap..mengena citarasa i tau...

eedany,
: alala cayang...meh sini rasp suap...errrmmmm

(mengediks balik)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ermm.....nk gaks char kue tiow...tingin nk rs y ori..sll bli kt psr mlm kt bangi tu...x bpe sgtt..

moralle said...

Sedap nyer Rasp, nampak super duper licious. Ingat tak wen we met kat Aseana, Danga Bay.

I kan order Penang Char Kway Teow, hmmmmmm terasa pulak sedapnyer, nak masuk JB ah pegi makan kat situ lagi :)