Monday, July 21, 2008

... boraque ...

Petang semalam, my SH check email dia.. someone email kat dia tempat makan baru if nak try, Boraque Kopitiam.. tengok-tengok tempat tu agak dekat dgn our house.. so wouls pun ke situ kat Taman Melati..oppss silap.. kat Danau Kota.. ya ampooon..

We all makan asam laksa, garlic bread, mee bandung muar, minum white coffee hot & cold..



Food dia ok ... price pun ok... yang penting sungguh mengenyangkan...

19 comments:

moralle said...

Hmmmmmmmm sodap nampak the foods, nanti I gi KL leh lah u bawak makan kat situ :)

rasp said...

moralle,
: can no hal...so bila ETA tu?*wink wink*

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bestnya tengok gambar pun dah terliur nanti kak rose nak ajak husband kak rose gi saner

arianna adrizal said...

hu laksa... nk skettttt... =p

Shopaholic Mama said...

name kelas but do we pronounced it like 'Borak'? Fusion food ke?

PerantauSepi1306 said...

yummmssss sedapnye food ittew...

rasp said...

cb,
: silalah ke sana..maaf silap tempat..bukan taman melati kat danau kota... ya ampooonnn.. kena betulkan nie..

arianna,
: meh sini kita suapkan :D

SHM,
: yup..'borak'.. & yup fusion food..

rasp said...

perantau,
: mmg yummmmmmssss :D

eLLy said...

kasi la detail cikit kat area mane nie?

mcm menarik jee ;p

rasp said...

elly,
: tau tak tabung haji danau kota tu..opposite dia or tak pun kat dengan uptown danau kota tu..nama tmpt dia platinum walk, dianye blok baru.. wokey?

pearlEJ said...

nampak sedap... danau kota kat rumah my sis dok menyewa tu yang... eheee...

rasp said...

ej,
: oh! iye ke.. cuba tanya dia, mesti dia tau..food dia ok lah..

nasazfrog... said...

makanan tuh sedap2 btol... selera org pregnant neh mmg beso kan,, huhihihih :)

rasp said...

nasaz,
: yg masam2 cam asam laksa tu mmg selerakan bila pegnan2 ni

Honeylemon said...

wah.. sedapppp jer tgok garlic bread tue ngan asam laksa...... terliur nieee...

rasp said...

honeylemon,
: mmg sedap lah yang...come here i blanja u k..

IdaShah said...

sedap,harga ok n mengeyang kan
mesti meletop tmpt ni nnt

mama ranggie said...

nanti boleh banjer mama makan kat situ ek?

rasp said...

idashah,
: tu aaa...business org melayu plak tu..bagus kan..

mama,
: leh..mama naik kl, rasp blanja k..