Saturday, July 12, 2008

... besday ...

Saturday was my besday.. Tis weekend kan kezen i nye wedding so most family members - aunties/uncles/kezenzz i ada kat kl.. They all ajak i jumpa2an for my besday...

So I decide jumpa they all di sini...sesapa yang lum beli hadiah wedding leh juga beli kan sini..


Ramai yang datang... dalam 20 lebih ... we had bekpas, potpetpotpet - byk catching up to do, sopping mopping (wajiiib) in Ikea - Amazing Race/Rombongan Cik Rasp In Ikea...




While waiting for the last team to arrive kat cashier...potpetpotpet some more, makan aiskrim/minum2 plak..


& the last team to arrive dpt gifts...hehehhehehe



Inilah keterujaan i this weekend...meeting my family members yang dah lama tak jumpa...the best gift for my besday!!!! Yippee...

9 comments:

Shopaholic Mama said...

ooppps, terlambat 1 day to wish you but better late than never! Happy Sweet 21 to you Sis!

Ct eLLy said...

hapy bday tooo yoouuu
hapy bday tooo youuu
hapy bday to my laling Raspppppp
hapy bday tooo youuuuu !!!

Muuuuaahhhhh !!!

eedany said...

meriahnya uols...

banyaknya ice-cream tu... Nak satu...

:)

Honeylemon said...

wah seronoknya jmpa2an....mesti riuh ngan gelak ketawa kan....kan... kan....

rasp said...

SHM,
: aiseyman ... i Sweet 17++ laaa.. *ahaks*.. tq sis!

ct elly,
: merdunya suara *ihiks* tq laling..

eedany,
: comelah kl kita gi Ikea makan aiskrim nak...memang meriah!

honeylemon,
: ni kalahkan sure heboh ni *ahaks*

moralle said...

Ya ampunnnnn, Its yr bday, sorry dear memang pun I didnt know its yr bday, so after this it will be on my calendar. We r just 1 wk apart, OMG :)

'Happy Bday to you my dear Rasp" Semoga u sentiasa sihat, di murahkan rezki, sentiasa bahagia di samping keluarga dan suami tersayang, AMINNNNNNNN

Love from me, muachhhhhhhhsss....

rasp said...

moralle,
: aminnnn... tq sis! Yup 1 week apart je...

PerantauSepi1306 said...

Epi belated besday, rasp.. wahhhh seronot ye nyambut ngan adik beradiks gittew... Semoga panjnag umur dan murah rezki selamanya ;D

rasp said...

perantau,
: tq dearie..mmg sronok!