Wednesday, July 16, 2008

... 50 sen ...

Nak tutup rahsia! 50 sen...... cam crite arwah p.ramlee tu tajuk tak ingat apa tapi dia minta 20 sen.. i minta 50 sen hahahhahahahaha

Ekceli Sis Moralle suggest i menabung guna balang kaca tu.. terus plak dapat idea nak menulis pasal menabung nie..thanx sis!
I start menabung dari zaman i skolah lagi .. tapi for the past 4, 5 years i menabung syiling 50 sen je! In fact, i dah menjangkitkan demam 50 sen to most of my kezen hehehehehe jangkitan yang sihat tau...

Tengok nie ha ... tabung ni dah lama berjasa dengan i .... ignore lah selotape brown tu.. tu dolu masa i letak kat umah..Emerald baby lagi masa tu so she likes to buka..i plaster dengan selotape brown takut dia masuk mulut syiling tu kan...since then i letak kat opis je... kalo tabung ni penuh leh dapat dalam RM300... banyak gak kan...kali ni tinggal lagi suku lagi nak penuh...eeeee bestnye!

Apalagi kengkawan...jom kita menabung hehehehehhehe

4 comments:

moralle said...

Wah boleh lah gi shopping kan with the RM300 tu, lagi-lagi tengah MS ni :)

Hmm me kalau menabung slalu angan-angan taik ayam jer, tapi nak try jugak lah, mana lah tahu dengan tekad yg baru ni boleh berjaya menabung, ****ihikksss*** banyak keluar dari menabung :)

rasp said...

moralle,
: a'ah kan.. hahahaha

i dolu2 menabung pun hot hot chicken shit gak tapi since bertukar guna syiling 50sen ni cam best plak.. dah byk kali gak i go bank in $ tu..my kids pun buat gak..yg tak bank in pun ada *ahaks*

pearlEJ said...

eheeee.... jom jommmm.... :D

rasp said...

ej,
: slamat menabung..