Wednesday, June 4, 2008

... tq tq tq ...

Baru jap ni, i gi jumpa my frenz Miss1 and Teep, nak passing kan hadiah utk anak Miss1 sempena her birthday.. tup tup.. cik Teep plak bagi baju ni kat Sapphire.. sweetnye, tq luv! untuk maknye takde ke...oooppssss


Lepas tu i lalu depan kedai mamak ternampak plak majalah nie.. Beli je lah memandangkan bahan bacaan i kat umah tu dah tak de... KALAUlah body i cam nie... i sendiri leh pengsan *ahaks* phewwiitttt....

14 comments:

moralle said...

Sooooo sweet dress tu yang, mesti cute Sapphire pakai kan, jangan lupa snap photo of her with the dress :)

Kalau I lah body camtu, cik abeng tak kuar gi kerja, I pun dok mendak kat umah, hehehe.

Mommy Lily said...

canteknya baju sapphire.... kt mana dia beli ekk..? nk beli tuk lily gak la.

eedany said...

wah so sweet dress untuk sapphire tu... kalau orang dewasa macam saya yang pakai mesti lucu...hihihi...

kat sana memang murah sangat segala magazine lah...hari tu kat airport sempat juga borong majalah.

p/s : eedany masih menunggu address dari rasp... :)

rasp said...

moralle,
: nanti i snap2 model cilik tu. alah ur body anytime leh jadi camtu, i... in my dreams je uwaaa!

mommy,
: dah ask my fren, dia ckp 'Rahsia' takut i gi check kot price hahahaha.. if i tau, i inform u k...

eedany,
: leh le pinjam majalah kat u *ahaks* oooppsss, lupa lak nak email add kat u... skarang gak i buat!

arianna adrizal said...

alalallaa.. tiut tangat... ;D

i pun kalau la dpt body mcmtu.. fuhhh~~ berangan jap. hehehehehhe

Shopaholic Mama said...

Sis, you snap also your pic & post skali dgn Sapphire ok!

Pasal body mcm model ni, jgn pengsan Sis. Apalagi, you posing lah habis, catwalk kat mana2!

nasazfrog... said...

aduhai gaun tu cantik sgt siap ader riben d pinggang..

Ted said...

alahai sweet nye dress tu... nak jugak lah...dia beli kat ne eh? amek la gambo sapphire pkai baju tu.. mesti comelzzz :)

imz said...

wah...cantikla gaun tu...mcm flower gurl la..hheheeh

IdaShah said...

cantek nya baju sapphire...
tepek lah gamba sapphire pki baju nie yang

rasp said...

SHM
: catwalk? mau roboh stage :D

nasaz
: :D cantekkan... i loike

ted
: hadiah lah yg so tak tau kat maner beli... nanti i snap...

imz
: sweet kan, sapa nak kawin? ada ni flower girl ;)

idashah,
: nanti2 i snap gambor dia k...

meenzuleyka said...

ala gmbr tu for sure touch up gila babi tuh...

Mieza said...

sooooo cute dress tu...bunga pink2 lg...lembut je ngk kaler dia...

mesti sapphire pakai lg comei...:D

rasp said...

meen,
: kalo camtu nye touch up, i pun leh jadi supermodel lah kan *yippee* jenuh le they all nak touch up i!!!

mieza,
: sweet kan yg, flower2 camtu!