Thursday, June 26, 2008

... Tagged by EJ ...

Getting to know me... hutang tag i selesai Puan Sri EJ iye!!!

1. Nama-nama timangan oleh org yg tersayang :-
: SH - ayang
: anak2 - ibu
: family - lulu (rahsia sengaja dibocorkan... pelik tapi benar iye)
: nephews/nieces - cik yang (makcik tersayang lah tu *ahaks*)
: blogger fwen - Rasp


2. Anda seorang yang :- (ada yg upkan diri takpekan *wink wink*)
: pemalu (naper tak caya ke?) tapi bila dah kenal very friendly...
: pendiam tapi bila dah kenal oklah leh le sembang
: sempoi
: very very camera shy!
: caring (eeee cam puji diri sendiri lah plak)
: i love my family & fwens so i love celebrating them..


3. Insan teristimewa, describe apa yg membuatkan dia terlalu istimewa dimata anda :-
Hubby
: trima i seadonya, understanding, loving, peramah (loads of story for me to listen tu - i kan pendiam), ada kimia (chemistry) between the two of us...dah lah kot tu...

My kids,
: the world to me, they are simply my precious.. walaupun kekdg tu they bergaduh, bertekak (believe me they do) suka menyakat antara one another sampai ada yg menangis but they have their share of happiness, caring, loving, thoughtfullness.... a beautiful combination of sugar and spice...


4. Makanan kegemaran anda :-
: uish...byk nie... i enjoy food, semua yg sedap kat tekak i semua i suka... tapi more to spicy
kot...tekat org melayu kan...


5. Favourite colours :-
: Skarang nie purple/lavender/putih/black, tahun sudah, pink/white, tahun depan tak tau lah..


6. Favourite songs :-
: Hoq yg tak memekakkan telinga.... easy listening...laaayyyaaannnn..


7. Sikap yg membuatkan anda stress :-
manusia yg...
: penipu besor!
: suka tikam blakang, tak kira lah pakai ayat ke, pakai pisau ke, pakai pedang samurai ke....
: hipokrit ... blue hippo tak pe....
: suka melaga2kan kengkawan
: tiada perasaan perikemanusiaan
: self centered


8. Benda yg mesti ada dalam bag anda :-
: purse
: hp
: tissue
: compact powder/lipstick/lipgloss
: camera
: kunci2an
: kkdg tu binky Sapphire ... sah sah seorg ibukan...
: sweets


9. Kali terakhir anda menagis beriya-iya, kenapa? :
: oooppssss rahsia peribody...

10. Tag 5 rakan anda :-

1. Tauruz 2. Moralle 3. Ted 4. Ditott 5. ct elly

If uols dah buat..lupakan ajo k....

4 comments:

moralle said...

ooooooo di tag jugak ni, nanti sonang-sonang I do k..........

Ct eLLy said...

ini soalan nak mencungkil rahsia nie .. :D

imz said...

ada benda baru ai tahu pasal u...hhee

rasp said...

moralle,
: no prob...take ur time..

ct elly,
: tak kenal maka tak chenta *ihiks*

imz,
: rasa cam byk i reveal time nie kan...