Monday, June 23, 2008

... summary ...

Ni summary story morry the morning glory utk wkend...
Sabtu... gi umah aunty, jumpa kezen yg lammmma tak jumpa. Dia tengah study break... Kirim dia belikan buku plastik nie utk Sapphire coz if she gigit or baling2 tak rosak... tup tup dia beli additional baju for Sapphire and for my kids yg dah besar semua dpt coklat yg they all habiskan sblum sempat i snap hehehehehe.. lepak2 situ till ptg..layan popia my aunt beli..yummy2...then ronda2 kl sblum balik umah...

Ahad, birthday Agate....she tak nak kuar so b'day girl wins..hehehhehe..love u! No go anywhere sbb kemalasan nak kuar. Rasanya for the past few weekends kuar je so ni mmg i tak nak kuar nak have a good rest kat umah plus i nak kemas rumah..... we uols makan nie .. sodap... murtabak d'raja.. pesan from my fren, dia beli kat kelantan.. sodap tau! tebal murtabaknya makan skit dah kenyang....the rest of the day, lepak2 kat umah...


10 comments:

mama ranggie said...

murtabak diraja x de ke kat sini kak?sedap x kak?

rasp said...

mama,
: i lum jumpa lagi la kat sini.. maybe ada kot, tak tau.. tapi i tau from kelantan..tekak i sedaplah...

pearlEJ said...

ya ampunnnnnnnnnn!! popia basah tu nmpk giler yummy!! nak sikitttttttttttttttttttttttt!!

rasp said...

ej,
: mmg yummy ej..nanti i post kat u k *ahaks*

moralle said...

Hmmm yummy yummy, tebal sungguh muratabak tu, kat sini pun tak jumpa lagi. Once a while dok umah best jugak kan, relaxing sikit, kalau jalan jer, hmmmm rumah pun bersarang lah nampaknye, hehehe..... so mesti rumah dah kilat mengilat lah ni, hehehe.

rasp said...

moralle,
: sis, umah i susah nak berkilat..kalau kilat pun 5 minit je kot...uwaaaaa....

Mommy Lily said...

err...murtabak tu dari kelantan ekk? tk pernah dengar la pulak. malu org kelantan...
kt mana beli boleh tau? nampak sedap jee

Mieza said...

tebal tul murtabak tu kan...mkn skt je dh kenyang...popia basah tu feberet mieza...:D

rasp said...

mami,
: nanti balik i check alamat & no tepon dia and will inform u k... i suka murtabak nie ... beli kat kota bahru..

mieza,
: oooo peberet ek.. i pun peberet gak tapikan i semuanya peberet kihkihkihkih...

eedany said...

wah rasp...

tebalnya murtabak tu... eedany telan2 jer airliur...

sedapnya!