Wednesday, June 18, 2008

... skodeng ...

Tadi pagi i skodeng orang-orang di bangunan2 berdekatan opis i...hehehehehehe.... ni ha, nampak tak mamat tu tengah berusaha mengeluarkan abjad tu...eeeee mengerikan kerja dia kan..eee gayat oooo.....


Lepas tu ternampak pulak orang sunbathing...syioknya they ols nie coti2 kan...nampak ke?


Then lunch hour tadi kuar gi KLCC. Gi beli hadiah boss si Teep nie.. i tak ikut Teep gi beli coz i ada agenda tersendiri... i bagi duit kat dia, i minta dia belikan beg untuk kasut golf coz she nak belikan boss dia baju & topi & glove golf... ok la tu, almost satu set leh dapat.... i plak merayau ke Lovely Lace.. shopping ala kadar untuk fwen2 tertentu... tak leh post gambar barang-barang tu kat sini nanti orang-orang berkenaan tau, tak best....



Balik opis kul 2.30, we tapau lunch je coz dah lewat. Sampai opis terus gi bilik boss Teep, nyanyi2 ala katak panggil hujan (sbb tu kl hujan hari ni ngehehehe), lupa lak amik gambar hadiah i beli, tapikan dah wrap so no point lah amik gambarkan...lepas tu i naik opis i, terus mamam...

snack plate hot & spicy & cheezy wedges... tapi habis makan last-last cheezy wedges yang tak bersentuh tu bagi je kat tea lady opis i..

sedang ku sedap menikmati makanan ku ini, dapat plak desert ni, rupanya boss Teep belikan w'uols kek SR nie.. alhamdulillah kenyang i today.....


10 comments:

Shopaholic Mama said...

wah kekenyangan & sedawa you terasa sampai di sini..... burppppppppp. Looks like tmr nak gi SR lah!

moralle said...

Hmmmmm bestnyer makan ayam and kek, terasa lapar pulak, lagi tak lunch today, cuaca pun sejuk kat sini, I think today balik goreng ayam lah, hehehe.

eedany said...

harus cari KFC ni... nampak sedap sangat eedany tengok tau!

kek tu pun mengancam! rasp...apakah maksud d.i.e.t? hihihi

rasp said...

SHM,
: burrpp..excuse me ooopsss hahahahaha...

moralle,
: la y no lunch? come here i suap u nak :D

eedany,
: dah puas cari dlm dictionary i, tak jumpa apa itu d.i.e.t *ihiks*

::aradia:: said...

amboihh...skodeng2 ek rasp...
hehee...ditott nmpk kat tgkt 8 ader org tgh mandi..rasp kerr tuh??hehehohehh!!gurau jerrr... ;p

rasp said...

ditott,
: kalo yg macam badak berandam tu sah lah i ...oppsss :D

Mieza said...

mkn kehepsi ya...pastu ada org banje SR...murah rezeki u...:D

rasp said...

mieza,
: syukur alhamdulillah... kenyang i..

pearlEJ said...

wahaaaaaa... makan..makan..makan... masuk sini mesti lapar... haishhh... hihihih :D

rasp said...

ej,
: *ihiks* sbb tu badan i cam tong drum hahahahhahaa