Friday, June 27, 2008

... semangat ...

Yes! Friday is here... bersemangat ni...cuba lah kalo hari-hari lain pun bersemangat camni, kan elok..ini friday je terlebih semangat plak.... semangat nak cuti *ihiks*

Syukur alhamdullilah i am 100% ok dah... and the plans for this weekend is on! YABEDABEDUUUUUU! I am so sexcited gitu...ooopppsss ya ampun, silap iye .. excited! Btw, saya akan bercuti sampai hari Isnin k uols... eeeeee sukanya i... senyum tak kesudah! Tengah buat arrangement nak meet someone yang i tak sangka dapat jumpa secepat ini tup tup tup ada sorang lagi pun confirm dapat berjumpa2an...sukanya hati i lalalalalalalala....
Nanti kita story morry ok... Till then jaga diri baik-baik...have a wonderful wonderful weekend tau! Sesapa planning nak balik kampung ke gi holiday mana2 ke... drive safely ye semua.. don't drink and drive... stop kat R&R to drink....

5 comments:

moralle said...

Wowowo, happy bangettttttt ni, semangat nak holiday betul kan, hv a great n wonderful wkend Rasp.....

Shopaholic Mama said...

I dah suruh paparazzi & mamarazzi to stand by nak snap2 you! Cheese!!

moralle said...

Mama, hahaha, we will give them a good pose ..........

Mommy Lily said...

sokanye kalau dpt cuti kann

rasa cam dunia ana yg punye.

punya la malas keja kan kita nie...hahaha

rasp said...

SHM,
: :D oooooo how much u upah them *ahaks*....

moralle,
: mmg happy banggeettt sbb jeng jeng jeng..1, 2 snap.. 1, 2 pose..

mami,
: a'ah .... mmg malas nak keje kan...