Thursday, June 26, 2008

... r u lucky? ...

Baru jap ni i prasan yg i nye counter pelawat (mcm kat spital lak i rasa - ahaks) akan ke 5k... ermmmm... tq sbb uols slalu menjengah kat sini walopun crite-crite ku kureng meletops...

Neway, untuk menunjukkan 'ke-appreciate-tan' (ada ke bahsa ni, redah jer) i kat uols... sesapa yg dpt pelawat ke 5,000 itu, silalah print screen lepas tu email kat i tau, 1st email yg i dpt with the 5k tu is the lucky one k..... espritrasp@yahoo.com.. ok... sapa-sapa yang tak tau camna nak print screen gi lah tanya kat org yang tau sbb sebenornya i pun tak tau camne kahkahkahkah...

Isk isk isk mau i kena tunggu sampai hujung tahun nie *ahaks* takpe takpe...neway, hadiah dia takdelah seberapa kan.. tunggu and lihat.....siapalah si bertuah itu...jeng jeng jeng....

8 comments:

imz said...

hehee...nk kena alert ni..hehehe..mana tau aku yg kena..ehheeh..perasan la plak..!!

Ct eLLy said...

ramai gak you punye pelawat @ peminat ye..

rasp said...

imz,
: mana nak rezki u kan...

ct elly,
: eeeee idok le ramai peminat.. orang lain dah puluh ribu i baru secoet..but like i say it's my appreciation to u guys yg sudi membaca my story morry..

moralle said...

Wooooooo, ade adiah lagi lah, hmmm siapa lah orang yg lucky tu nanti, sama-sama lah kite nantikan.......

IdaShah said...

mintak2 aku lah pelawat yg ke 5000 tu hehehe...

rasp said...

moralle,
: kita tunggu & lihat yaa.....

idashah,
: insyaAllah ada rezki tu...

PerantauSepi1306 said...

wahhh syioknye blog rasp ni selalu wat surprise gittew.. hehehehehe ooo nak print screen ye.. sonang yo... kan ader butang PrtSc kat keyboard... click je.. paih tu tepek kat Word document dan mail ke rasp kan ;D

rasp said...

perantau,
: ooo camtu ek.. ilmu baru dpt nie.. makacih..