Thursday, June 26, 2008

... parkinson ...

Dah masuk opis hari nie... dok dalam 3 jam, dah start parkinson balik... Nak mamam pun tak selera so makan nesVita je *uhuks uhuks*


Petang semalam dah feeling better, tapi lepas je wudhu utk magrib terus parkinson... cepatlah baik, nak on kan program weekend. If lum ok by friday plans weekend terpaksa off laa *uwaaa*


Neway, semalam i layan crite Jane Austin The Book Club... ok gak crite tu. Crite byk cakap, crite pasala few characters yg berhimpun to discuss on story books written by Jane Austin. & pergolakkan family & love story gak... ada masa i layan crite tu, ada masa plak crite tu layan i tido hehehehehehe...
Wokez lah uols.. otak ku ni pun dah start parkinson dancing.. can't think straight.. till then.. take care uols...

6 comments:

moralle said...

Rasp, u should M/C 2 days instead of 1. Cepat-cepat sembuh so u can plan yr wekends with the ceria mood, take care dearie........muachhhhhhs.........

eedany said...

Semoga cepat sembuh ya rasp...

klu still x sihat jumpa balik doktor itu...maybe ubat tak ngam or tak kuat...(matilah...macam tau sangat!) hehehe

take care.

rasp said...

moralle,
: this morning ada meeting arrangement by yours truly, sbb tu nak tak nak kena masuk gak...

i'm praying hard tat tis fever will go off cepat..wkend demam tak best laaaa....

eedany,
: tu lah yang.. bila makan ubat tu, berpeluh agak 5 hrs after tat start nak parkinson balik.. if by esok no changes, that i gi lah..

tq neway...

imz said...

semoga u cepat kembali sembuh semula...rehat baik2 tau..!!

rasp said...

imz,
: tq dear...

PerantauSepi1306 said...

get well soon rasp... hmm try taking 100 plus 1 bottol kecil tu.. usually it works for me lah... who knows it'll be gud 4 u 2...