Sunday, June 15, 2008

... nilai 3 ...

Dari subuh dah bangun... memang kena bangun pun sebab memang time tu Sapphire bangun tiap-tiap hari...My SH tanya Bonda nak tak pergi Nilai...ooooo... apalagi Bonda pantang di ajak...

So kul 8.45 pagi w'uols dah bertolak ke Nilai 3... singgah breakfast dulu jadi kul 10 lebih sampai nilai.. banyak gak kedai yang lum buka ... Bonda nak beli tikar kayu & toto kekabu kat situ.. Murah tul harga dia compare dengan kat kl tau... half price tu...


tikar yg Bonda aim bergantungan dan toto hijau belakang Sapphire Bonda rembat


Bunga tu benda wajib di beli...inilah bonda bersama Sapphire...


Tak ketinggalan barang-barang ini.. kewajipan for Bonda.. i layan je...inilah antara yang dirembat, ada lagi tapi i dah malas nak unpack and repack... hehehehehehe...


W'uols balik kl kul 2 petang...masa pukul 12 tu dah start terasa kepanasan kat situ... nasib baik Bonda pun dah dapat benda-benda yang di aim nak beli hehehehehehhe... Letih tapi enjoy...

14 comments:

Mieza said...

mmg best kan jenjln kat nilai 3...byk kedai btl...pnt jln..:D

sesekali cuci mata apa slhnya kan...

rasp said...

mieza,
: mmg best.. bonda rasp dah rambang mata :D

moralle said...

Rasp, shopping lagi ni, wkend u best nyer, shopping mopping, me kat sini, duk umah je, tak kemana pun. BTW I bought the tikar kayu tu kat JB, I soka the tikar kayu tu, tantek kan. Tapi lum pakai, nak tunggu raya.

rasp said...

Moralle,
: Skali skala layan Bonda sopping mopping. I pun beli gak tikar kayu & toto tu, nice and useful..

I almost bought the tikar kayu in kl, same design and quality..nasib baik tak beli kat kl coz harga yg kat nilai tu, half the price ..

PerantauSepi1306 said...

salam.. jenguk2 websiet u hope u dun mind.. dtg from website vp...

hmmm nilai 3 memang besh kan... macam2 ada...

rasp said...

Perantau,
: salam, singgah le slalu..tak kisah, lagi suka...

memang macam2 ada and murah2 plak tu.. best!

Ct eLLy said...

yang cantik la almari Putih tu .. mesti untuk koleksi Vantage kan .. You beli tak? mahal tak?


cantikkk laaa

terasa mcm nak jadik Vantage collector pulak .. emmmm

rasp said...

ct elly,
: tak beli lah dear, bonda i borong aaa... lagipun tak kena dgn umah i coz i tak buat koleksi tu..rm299 & rm599... tapi mmg cantik kan.. rasa cam nak tukar plak konsep umah *opps*

Shopaholic Mama said...

tumpang tanya boleh? Nilai 3 ni if exit after Seremban highway yg mana eh? Mcm best aje. Your mom & I pun same lah, pantang di ajak!

rasp said...

SHM,
: if i ke nilai 3 i exit Nilai je, which is after Seremban exit (rasanya lah)..tmpt tu besar and panaassss coz no pokok so better gi awal pagi. kedai buka kul 10. I pun like my mom & u..pantang di ajak :D

eedany said...

wah bestnya rasp...

hari tu eedany gi nilai 3 tak habis round semua. tapi sempat rempat sikit english style tu...

p/s : eedany nak carikan something for rasp kat Jakarta nanti...so lepas dari jakarta baru eedany send occay. Trip to Jkrta will be on the early august...:)

eedany said...

rasp collect magnet tak ? saje jer nak tau... mesti kumpul gak kan?

;)

rasp said...

eeedany,
: my SH kumpul.. but mostly i yg tolong kumpulkan for him ... leh dpt award istri mithali tak :D

rasp said...

eedany,
: tak yah susah2 belikan aper2 for me, plzzzz!!!! sewiously jez enjoy urself kat sana k....

my bonda suka sgt those english style things, so rasp borongkan for her, suka bangat dia....