Friday, June 6, 2008

... mood weekend ...

Tadi kuar lunch lewat skit.. kul 1.45.. uhuks gerai-gerai kat jalan tengah tu dah nak start mengemas..tapi sempat lagi i rembat 2 tudung.. nak bagi kat babysitter Sapphire. Tukar arah i menuju ke Weld nak jenjalan kat situ pulak..

Gi ke kedai buku, tengok tu tengok ni, belek tu belek ni, last-last 'terembat' notebooks for my girls Emerald & Agate...

Then ke Guardian plak, ternampak EDT Adidas nie.. bau tester dia cam sedap je, merembat lah i untuk anak teruna i Aqua...hope he's gonna like it. Rounding punya rounding, tup tup tengok jam, ya ampun dah kul 3.30 ... opps bergegas balik opis... Mood weekend dah meresap dalam tubuh badan i dah nghehehehe!


To all, enjoy and have a splendid weekend....

8 comments:

pearlEJ said...

wahhhh.. berjalan pun berjalan sampai pukul 3.30... haaaaaaa tu diaaa.... hehehe..

arianna adrizal said...

epi wiken!! =D

rasp said...

ej,
: tak hengat donia kan...ya ampun..

rasp said...

arianna,
: yepi yepi laling!!

IdaShah said...

camne buleh terembat tu? hik..hik
slmt berhujung minggu..

eedany said...

have a nice weekend rasp. Esok apa plan?

p/s : mesti mereka gembira dapat gifts dari mama tersayang.

:)

rasp said...

idashah,
: ntah le camne ek *ihiks*

eedany,
: esok pack skit, ada family prog. yup! they loovvvee it!

meenzuleyka said...

hmm i pun baru beli adidas for women, Fruity Rhythm...okla...utk buat wangi2 bdn cara murah...mklumlah..skrg kena bgmat cermat kan...