Wednesday, June 25, 2008

... mc hammer ...


Hari i on mc... demam beb.. sebab tu agaknya semalam makan McD tak habis *ihiks*

After lunch tu i rasa seram sejuk, tanya opismate, setengah kata aircon mmg sesejuk embun pagi ada plak yang kata panas... tapi masa balik tu, i start jadi parkinson (mengigil) ... balik umah dulu amik Sapphire malam baru gi klinik... tup tup 39.5 degres ko... kena jab lagi tu uwaaaaaaaa .... dah lama rasanya tak kena jab ... hari ni lega banyak from yesterday slightly fenin2 & fever pun dah kurang rasanya... esok back to work *uhuks*

10 comments:

Ted said...

demam ye... selamat beristirehat ye rasp..speedy recovery! :)

rasp said...

ted,
: tq yg.. rasa cam dan 90% recover pun.. very laju probly sbb kena jab tu kot..

moralle said...

Ciannye, banyakkan istirihat okayyyy, restttttttttt okay, blog hop ke may b u feel better, hehehe. Anyway take care dear, MC 1 day je ker...........and thanks for yr bday wish for Kak Yana,muachhhhh.........

TauruzMama said...

alaaaa..ksiannyer Rasp..
mkn ubt tau,pastu resssttt...
tcr,laling..

pearlEJ said...

alahaiiiii... sianya... rest cukup2 n puas2 hari nooo yang... hope cpt sembuh.. :)

rasp said...

moralle,
: mmg dah feel much better after the jab..tapi still resting lah kat umah..

tauruz,
: makacih..rest tu wajib..bila lagi kihkihkih...

ej,
: cam dah sembuh laaa dearie..

PerantauSepi1306 said...

cainnyer MC...hope rasp dah recover fully, happier and healthier today :D

Mieza said...

mkn ubat n bykkan rehat ya yang...:D

semoga cepat sembuh!!!

rasp said...

perantau, mieza,
: tq lalings... :)

eedany said...

rasp kena rehat2 banyak2 ok.

get well soon rasp...

p/s : banyak nya ubat...